Libnet.ro
UNICEF

12:15

TRAIAN BASESCU: Sansele mele sunt minime, intuiesc rezultatul alegerilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BASESCU: Sansele mele sunt minime, intuiesc rezultatul alegerilor

Traian Basescu, candidatul PMP la functia de primar al Capitalei, a declarat luni intr-un interviu pentru Spotmedia. ro ca sansele sale la votul de duminica sunt mici din cauza polarizarii electoratului pe marile blocuri politice - PSD vs. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Intuiesc rezultatul alegerilor, sansele mele sunt minime. Nu mai am sansa votului pe om din 2000, acum bucurestenii vor mai multa politica

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca intuieste care va fi rezultatul alegerilor de duminica. Sansele mele sunt minime, a afirmat fostul presedinte si primar general, care a.

Basescu isi recunoaste infrangerea inainte de alegerile pentru Capitala: Sansele mele sunt minime

Traian Basescu a declarat ca sansele sale de a castiga alegerile la Bucuresti sunt minime.

Alegeri locale 2020. Traian Basescu recunoaste ca are putine sanse sa redevina primar: Eu nu mai sunt ce am fost

Vestea ca Traian Basescu va candida din nou pentru functia de primar general al Capitalei a creat multa valva printre politicieni, dar si printre alegatori. Fostul presedinte si primar al Capitalei este una dintre cele mai apreciate figuri politice din Romania, motiv de teama pentru contracandidatii sai. Traian Basescu si-a recunosc infrangerea anticipat Candidatura fostului .

Alegeri locale 2020 Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, la interviurile Hotnews LIVE, miercuri, de la ora 11.00

Traian Basescu este candidatul PMP pentru functia de primar general al Capitalei la alegerile de pe 27 septembrie. De ce a intrat in cursa electorala fostul sef al statului, in conditiile in care sondajele nu arata ca nu are sanse de a castiga? De ce o ajuta pe Gabriela Firea sa obtina un nou mandat? Cum vede Bucurestiul la 13 ani dupa ce a plecat din Primaria Capitalei? Traian Basescu raspunde miercuri, de la ora 11. 00 intrebarilor Catiusei Ivanov si ale cititorilor intr-o noua editie a interviurilor HotNews LIVE la distanta. Cititorii HotNews pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Alegeri locale 2020. Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit. Gabriela Firea inghite in sec

Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit, iar fostul presedinte spera intr-o confruntare pentru alegerile locale 2020 cu Gabriela Firea, amandoi aspiranti la fotoliul de primar Capitalei. Gabriela Firea anuntase ca cei care vor o confruntarea fata in fata cu ea trebuie sa aibe testele anti-drog si coronavirus facute, in contextul in care .

Ludovic Orban, lovitura nimicitoare de la Traian Basescu

Traian Basescu a lansat, marti, un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a declarat ca Romania va intra in incapacitate de plata, daca CCR va decide ca legea de majorare cu 40% a punctului de pensie este constitutionala.

Traian Basescu: Nicusor Dan ar fi un exceptional inspector la disciplina in constructii. intr-adevar, are cea mai mare sustinere politica, dar asta e argument pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu, candidat al PMP pentru functia de primar general al Capitalei, a declarat luni, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la alegerile locale votul nu ar trebui sa.

CORONAVIRUS |Traian Basescu, intrebat cat de sigur este ca romanii sa mearga la vot: Este la fel de sigur ca atunci cand mergem la serviciu, cand ne urcam in autobuze, cand mergem la mare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, candidat din partea PMP pentru functia de primar general al Capitalei, la alegerile din 27 septembrie, sustine ca a merge la vot nu este mai periculos decat a merge la serviciu.

CORONAVIRUS |Traian Basescu, despre protestele din toata lumeafata de masurile de restrictie: Oamenii nu accepta sau nu inteleg ca in pandemie drepturile fundamentale se restrang. Vor fi si la noi, dar nu de aceeasi amploare

Fostul presedinte, Traian Basescu, spune ca manifestatiile din marile orase ale lumii, unde oamenii au iesit in strada contestand restrictiile impuse de autoritati in contextul in care cazurile de.

Traian Basescu, despre o posibila retragere a sa din cursa pentru Primaria Capitalei: E o prostie

Traian Basescu, candidatul PMP la functia de primar al Capitalei, a declarat din nou ca nu se va retrage din cursa electorala pentru ca voturile pe care le-ar primi sa se indrepte catre Nicusor Dan, candidat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )