Libnet.ro
UNICEF

00:06

USR cere demisia lui Tudorel Toader, dupa decizia de a cere revocarea sefei DNA

Antena3 Antena3,
USR cere demisia lui Tudorel Toader, dupa decizia de a cere revocarea sefei DNA

USR condamna decizia politica luata joi de ministrul Justitei, Tudorel Toader, de a propune revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cere demisia imediata a lui Tudorel Toader. De. continuă pe Antena3

USR cere demisia lui Tudorel Toader, dupa ce acesta a anuntat ca propune revocarea lui Kovesi: Actiunile ministrului Justitiei sunt o dovada de atentat la independenta sistemului judiciar

Uniunea Salvati Romania a reactionat dupa Tudorel Toader a anuntat ca propune revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, acuzand ca actiunile ministrului sunt o dovada de atentat la independenta sistemului judiciar din Romania. USR condamna decizia politica luata de Toader si cere demisia imediata a ministrului Justitiei.

Tensiuni in urma deciziei ministrului Justitiei. USR cere demisia lui Tudorel Toader

Uniunea Salvati Romania condamna decizia politica luata de ministrul Justitiei de a propune revocare.

USR cere demisia imediata a ministrului Justitiei, Tudorel Toader. S-a compromis definitiv in fata societatii

Uniunea Salvati Romania condamna ferm decizia politica de a propune revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cere demisia imediata a ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta decizia privind soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta, joi seara, continutul si concluziile raportului cu.

Raluca Turcan: Tudorel Toader, o rusine pentru Romania

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut joi demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa decizia acestuia de a declansa procedura de revocare din functie a procurorului sef al Directiei.

Peste 200 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi: Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 200 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Peste 300 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 300 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Tudorel Toader a luat decizia asteptata de toti romanii. Ce vrea sa faca ministrul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca se asteapta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se incadreze in limitele legii si sa faca o analiza obiectiva, cu luarea deciziilor care se.

Viorica Dancila se distanteaza de Tudorel Toader inainte de decizia privind Kovesi: Sa faca o analiza obiectiva si sa ia deciziile care se impun (VIDEO)

Tudorel Toader va prezenta joi decizia mult anuntata si amanata privind revocarea sau nu a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, ca urmare a prezentarii unui raport cu care se lauda de trei luni. Desi.

Turcan, mesaj catre Tudorel Toader: Sunteti o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan i-a cerut, pe Facebook, demisia lui Tudorel Toader, care este o rusine pentru Romania, avocatul pledant al penalilor si incalca angajamentele internationale ale Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )