Libnet.ro
UNICEF

11:15

Veniturile de NABAB pe care Teodor Melescanu le primeste de la stat: Ce il recomanda pentru aceste remuneratii barosane?

B1 B1,
Veniturile de NABAB pe care Teodor Melescanu le primeste de la stat: Ce il recomanda pentru aceste remuneratii barosane?

Teodor Melescanu este in prim planul unui scandal politic, dupa ce CCRa decis ca procedura prin care acesta a fost ales in functia de presedinte al Senatului este neconstitutionala. Deputatul USR. continuă pe B1

Teodor Melescanu, cercetat de Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului pentru ca ar fi mintit diplomatii straini in decembrie 1989

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) a anuntat marti ca s-a sesizat din oficiu cu privire la imprejurarile si conditiile in care Teodor Melescanu a participat, in decembrie 1989, la dezinformarea si diversiunea regimului comunist, inducandu-i in eroare pe reprezentantii diplomatici cu privire la reprimarea sangeroasa a Revolutiei de la Timisoara.

Melescanu primeste inca o veste proasta de la CCR. Curtea a dat dreptate iCCJ, in speta privind modalitatea de constituire a completurilor de trei judecatori

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, cererea sesizata de Teodor Melescanu, care solicitase constatarea unui conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema.

Ciolacu, despre decizia CCR in ceea ce priveste alegerea lui Teodor Melescanu: Am luat act, dupa motivare vom propune un nou presedinte la Senat PSD nu-l va mai sustine pe Melescanu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca a luat act de decizia Curtii Constitutionale in ceea ce priveste alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului, dar nu se va intreprinde nicio masura pana la primirea motivarii deciziei. Ciolacu a spus ca PSD nu-l va mai sustine pe Teodor Melescanu, care nu este membru de partid.

Cat castiga Teodor Melescanu din pensie si din salariul de la Senat. Deputat USR: Capuseaza statul de mai bine de 50 de ani

Teodor Melescanu, in cazul caruia Curtea Constitutionala a decis miercuri ca a fost ales ilegal la conducerea Senatului, are o pensie de aproape 9. 000 de lei pe luna, la care se adauga un salariu lunar de 14. 000 de lei de la Senat, potrivit deputatului USR Claudiu Nasui.

Teodor Melescanu nu demisioneaza de la sefia Senatului pana la publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial: Nu am ambitii personale. Vom face consultari politice

Teodor Melescanu a declarat ca nu demisioneaza pana cand decizia CCR nu va fi publicata in Monitorul Oficial si pana nu vor fi expuse motivele pentru care judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, ca alegerea sa in functie s-a facut in mod neconstitutional.

Teodor Melescanu este cercetat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului a anuntat marti ca s-a autosesizat si ca a declansat o investigatie care il vizeaza pe fostul ministru de Externe si actual presedinte al Senatului Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu este cercetat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului, cu privire la imprejurarile in care a actionat la Viena in decembrie 1989

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului a anuntat marti ca s-a autosesizat si ca a declansat o investigatie care il vizeaza pe fostul ministru de Externe si actual presedinte al Senatului Teodor Melescanu.

Alina Gorghiu cere aplicarea imediata a deciziei CCR si demiterea lui Teodor Melescanu: Senatul risca o pata imensa de imagine

Senatoarea Alina Gorghiu le cere celor doi sefi de Camera, unul ilegal numit in functie, sa puna in aplicare, chiar de joi, decizia CCR prin care mandatul lui Teodor Melescanu in fruntea Senatului a fost.

Cat castiga Teodor Melescanu din pensie si salariul de la Senat

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, castiga o mica avere in fiecare luna, ca urmare a cumularii salariului de la Senat cu pensia. Informatiile au fost furnizate de deputatul USR Claudiu Nasui.

Cat castiga Teodor Melescanu din pensie si salariul de la Senat

Teodor Melescanu castiga o mica avere in fiecare luna, ca urmare a cumularii salariului de la Senat cu pensia. Informatiile au fost furnizate joi de economistul USR Claudiu Nasui.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )