Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dancila: Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca refuzat numirea interimatelor pentru cele trei portofolii

Adevărul Adevărul,
Dancila: Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca refuzat numirea interimatelor pentru cele trei portofolii

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca e convinsa ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca a refuzat numirea ministrilor interimari pentru cele trei portofolii ramase vacante prin retragerea ALDE de la guvernare. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis respinge interimarii propusi de Dancila

Guvernul a sesizat CCR cu un conflict de neconstitutionalitate Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, ieri, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca respinge in mod categoric propunerile facute de premierul Viorica Dancila pentru ministrii interimari. Domnia sa a explicat ca prim-ministrul are obligatia sa mearga in Parlament pentru a primi un vot de validare a guvernului dupa iesirea ALDE din coalitie.

FOTOREPORTAJ Cum a fost in prima zi de scoala pentru elevii de la Ferdinand I din Capitala, unde a mers Klaus Iohannis

In prima zi a anului scolar 2019-2020, curtea scolii Ferdinand I din Capitala s-a aglomerat de la prima ora a diminetii. Elevii si parintii sunt legitimati de angajati ai SPP, la intrarea in curtea scolii, pentru ca invitatul special este presedintele Klaus Iohannis. Ne-au cerut datele de mai demult ca sa putem intra in curtea scolii. Dupa 9. 30 nu mai intra nimeni prin poarta din fata, ne spune una dintre mamele care si-a insotit copilul la scoala. Parintii se grabesc sa prinda un loc la umbra. Sunt cateva sute de persoane in curtea scolii, copii, parinti, bunici, profesori si SPP-isti.

Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii. Anuntul oficial

Ministrul Muncii, Marius Budai, l-a atacat vineri pe presedintele Klaus Iohannis, printr-un mesaj pe Facebook. Marul discordiei: pensiile. Anuntul oficial. Ministrul Muncii, atac la Klaus Iohannis pe tema banilor pentru pensii Ministrul Muncii, Marius Budai, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care il ataca pe Klaus Iohannis sau, dupa cum il .

Klaus Iohannis, la deschiderea noului an scolar: Unii politicieni se tem de scoala. Aici sunt formati oamenii care le taxeaza erorile de logica si de exprimare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la deschiderea noului an scolar la scoala Ferdinand I din Capitala. in discursul pe care l-a sustinut in fata elevilor si a cadrelor didactice, Iohannis.

De ce nu-l critica Dan Barna pe Klaus Iohannis si pentru cand pastreaza glontul de argint

Romania are fundamental nevoie de un presedinte care sa fie prezent si activ in comunitate nu doar la crize, nu doar la problemele majore, ci sa fie prezent zi de zi, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro Dan Barna, prezidentiabilul aliantei USR-PLUS. Barna sustine insa ca a-l critica pe presedintele Klaus Iohannis pentru ce a gresit sau nu a facut destul in timpul mandatului sau este irelevant si atat de neinteresant pentru cetateni incat n-o sa merg pe directia asta . Chiar si asa, Barna spune ca are in buzunar un glont de argint, chiar si unul de aur, pe care le va folosi in campania electorala.

Klaus Iohannis, la deschiderea anului scolar: Unii politicieni se tem de scoala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea noului an scolar, ca unii politicieni se.

PRIMA ZI DE SCOALA 2019. Anuntul facut de Klaus Iohannis in Prima zi de scoala

PRIMA ZI DE SCOALA 2019 Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea noului an scolar, ca unii politicieni se tem de scoala deoarece in institutiile de invatamant sunt formati oamenii care.

Klaus Iohannis, atac la adresa politicienilor la deschiderea anului scolar: Unii politicieni se tem de scoala. in scoala sunt formati cei care le taxeaza erorile de logica si de exprimare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la deschiderea anului scolar de laScoala Gimnaziala Ferdinand I din Capitala, ca unii politicieni fac greseli de logica si de exprimare si ca doar pr.

Klaus Iohannis, atac la adresa politicienilor la deschiderea anului scolar: Unii se tem de scoala. in scoala sunt formati cei care le taxeaza erorile de logica si de exprimare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la deschiderea anului scolar de laScoala Gimnaziala Ferdinand I din Capitala, ca unii politicieni fac greseli de logica si de exprimare si ca doar pr.

inceputul noului an scolar: Primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis, la scoala gimnaziala Ferdinand I din Bucuresti (VIDEO)

Luni este prima zi a noului an scolar, iar presedintele Klaus Iohannis a ales sa participe la festivitatea de la Scoala Gimnaziala Ferdinand I, din Bucuresti, al carei director a fost premiat de Ambasada.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )