Libnet.ro
UNICEF

12:15

Scandal in Senat dupa alegerea lui Melescanu. Tariceanu a facut o criza de nervi: Dumneavoastra, colegii din PSD, ati facut un gest execrabil (VIDEO)

B1 B1,
Scandal in Senat dupa alegerea lui Melescanu. Tariceanu a facut o criza de nervi: Dumneavoastra, colegii din PSD, ati facut un gest execrabil (VIDEO)

Proaspatul sef al Senatului, Teodor Melescanu, a mers miercuri la Guvern, pentru a negocia cu Viorica Dancila. Portofoliile vacante sunt mai importante probabil decat atributiile de serviciu, pentru Melescanu, lu. continuă pe B1

Alina Gorghiu, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in functia de sef al Senatului: O prima batalie pe care a pierdut-o PSD-ul

Alina Gorghiu, candidata PNL la sefia Senatului,este de parere ca, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in a doua functie din stat, PSD pierde o prima batalie in favoarea unui om dintr-un alt grup.

Radu Banciu, dupa alegerea lui Melescanu: Cum ar fi fost ca Ion Iliescu sa ajunga presedintele Senatului? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte a Senatului. Asta cu Teodor Melescanu este grozava. Tariceanu sta si.

Denise Rifai, dupa alegerea lui Melescanu la sefia Senatului: Sa fie victoria dinaintea dezastrului sau cea dinaintea marii victorii?

Jurnalista si prezentatoarea TV Denise Rifai a reactionat dupa ce senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost numit presedinte al Senatului.

Viorica Dancila, dupa alegerea lui Melescanu: Votul de astazi certifica faptul ca PSD are in continuare majoritate in Parlament. Avem curajul si increderea sa venim la vot cu un nou guvern

Premierul Viorica Dancila a salutat alegerea lui Teodor Melescanu drept presedinte al Senatului la scurt timp dupa votul din Parlament. intr-un mesaj publicat pe Facebook, presedintele PSD sustine ca votul de ma.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )