Libnet.ro
UNICEF

11:31

Viorica Dancila spune ca saptamana viitoare ii trimite presedintelui propunerile de ministri pentru posturile vacante

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila spune ca saptamana viitoare ii trimite presedintelui propunerile de ministri pentru posturile vacante

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, intr-o conferinta la Iasi, ca nominalizarile pentru functiile de vicepremier si de ministri care sunt vacante vor fi discutate intr-o sedinta a Comitetului Executiv National si ca vor fi trimise saptamana viitoare presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

Viorica Dancila a schitat portretul viitorului ministru al Educatiei: Ce calitati trebuie sa aiba cel care va conduce invatamantul romanesc

Premierul Viorica Dancila a spus ca pana marti va trimite propunerile de ministrii presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre posturile de la Educatie si Interne. Dancila a schitat portretul.

Premierul Viorica Dancila a reactionat la criticile lansate de Dacian Ciolos: Ar trebui sa-si faca o analiza a mandatului de comisar european, inainte de a critica actualele propuneri

Premierul Viorica Dancila a reactionat vineri la Iasi la criticile lansate de Dacian Ciolos si de Dan Barna cu privire la propunerile de comisar european, Dan Nica si Rovana Plumb. Premierul Viorica Dancila i-a.

Viorica Dancila explica fenomenul M**E PSD: Ce spune premierul despre cei care au astepta-o cu proteste la Iasi (VIDEO)

Asteptata cu proteste la Iasi, Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor ca fenomenul M**E PSD nu reprezinta poprul roman. Doi oameni nu inseamna toata lumea. Marea majoritate sunt oameni care.

Autostrada Lugoj - Deva. Ministrul Transporturilor spune ca Lotul 4 va fi deschis saptamana viitoare si ameninta cu rezilierea contractului pe Lotul 3

Lotul 4 Lugoj-Deva in lungime de 22 de kilometri va fi dat in circulatie saptamana viitoare, a declarat marti ministrul Transporturilor Razvan Cuc, aflat intr-o vizita pe loturile 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj Deva. Despre Lotul 3, construit de spaniolii de la Comsa si care nu a fost receptionat pe motiv ca exista mai multe probleme de executie, Cuc a spus ca a fost transmisa o instiintare pentru a fi remediate defectele, cu termen de 10 zile. Cuc ameninta ca altfel contractul va fi reziliat, lotul va fi preluat de catre Compania de Drumuri si va fi deschis pana la finalul lunii.

Iulian Bulai (USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu elicopterul, in timp ce in bugetul tarii n-a fost, practic, niciun leu pentru A8. Dna Viorica Dancila, nu mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova atata timp cat din Autostrada Unirii nu exista niciun metru. Si in niciun caz nu survoland de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX, afirma Bulai.

VIORICA DANCILA: Ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt gata

Premierul Viorica Dancila a declarat, ier, la Craiova, ca dupa cazul de la Caracal ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt pregatite si va demara o campanie impotriva traficului de persoane.

VIORICA DANCILA: Modul in care vom ajusta programul de guvernare - prioritar

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Am avut intalniri in coalitie si am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE ------ Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, ieri, dupa sedinta CExN, ca prioritar acum este modul in care va fi ajustat programului de guvernare, dar si modul in care va fi organizata campania pentru pentru alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila: Venim cu remaniere, nu cu restructurare, acolo unde ministrii nu au indeplinit criteriile sau programul

Premierul Viorica Dancilaneaga zvonurile legate de restructurarea Guvernului. Totodata, Viorica Dancila sustine ca nu va veni cu alt program de guvernare in Parlament si ca, in schimb, va face unele.

Viorica Dancila, intrebata ce le transmite tinerilor care vor sa plece din tara din cauza unui guvern bazat pe hotie: Sunt medici din Ungaria care vor sa vina in Romania

Premierul Viorica Dancila a fost apostrofata, vineri, de un protestatar, la iesirea de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Barbatul a intrebat-o pe sefa Guvernului ce mesaj le-ar putea transmite.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )