Libnet.ro
UNICEF

15:30

CCR: Guvernul Grindeanu este abilitat sa emita Ordonante in perioada vacantei parlamentare. Legea de abilitare, constitutionala (VIDEO)

B1 B1,
CCR: Guvernul Grindeanu este abilitat sa emita Ordonante in perioada vacantei parlamentare. Legea de abilitare, constitutionala (VIDEO)

Guvernul Grindeanu este abilitat sa emita Ordonante pe perioada vacantei parlamentare, au decis, joi, magistratii Curtii Constitutionale, care au respins astfel contestatia formulata de PNL, cu sustinerea USR. continuă pe B1

CCR: Guvernul Grindeanu este abilitat sa emita Ordonante in perioada vacantei parlamentare. Legea de abilitare, constitutionala

Guvernul Grindeanu este abilitat sa emita Ordonante pe perioada vacantei parlamentare, au decis, joi, magistratii Curtii Constitutionale, care au respins astfel contestatia formulata de PNL, cu sustinerea USR.

Guvernul Grindeanu, intre confuzie ideologica si iliberalism programatic

Guvernul Grindeanu a fost instalat. Tehnocratilor de Bruxelles le urmeaza tehnocratii de partid. O birocratie de partid, in fruntea careia troneaza cele doua protejate ale presedintelui PSD, Liviu Dragnea - Sevil Shhaideh, care conduce un guvern in miniatura Ministrul Dezvoltarii, Administratiei Publice si Fondurilor Europene), si Carmen Dan la Ministerul Afacerilor Interne) -, a fost propulsata cu cateva exceptii Olguta Vasilescu, Theodor Melescanu, Ana Birchall, Florin Jianu, Gratiela Gavrilescu, Daniel Constantin, Ionut Vulpescu, si intr-o oarecare masura Sorin Grindeanu, Sevil Shhaideh sau Petre Daea), restul ministrilor sunt absolut necunoscuti chiar si celei mai avizate parti a opiniei publice.

Liviu Dragnea, despre procedura de achizitie a operei Cumintenia Pamantului: Ceea ce s-a facut nu a fost legal si nici transparent. Eu nu incurajez Guvernul Grindeanu sa faca asa ceva

Liviu Dragnea a declarat, luni, in Parlament, ca procedura de achizitie a operei de arta Cumintenia Pamantului nu si-ar fi avut rostul avand in vedere ca, daca s-ar fi cautat cum trebuie, s-ar fi gasit documentele care sa ateste ca este deja proprietatea statului .

MESAJUL AMABASADEI SUA pentru GUVERNUL GRINDEANU

Ambasada SUA la Bucuresti transmite un mesaj Guvernului Grindeanu si noului Parlament al Romaniei. Oficialii americani ineamna la continuarea luptei impotriva coruptiei si asigurarea.

Guvernul Grindeanu a schimbat prefectii in judetele Giurgiu, Prahova si Mehedinti

Guvernul a adoptat in sedinta de joi mai multe hotarari privind numirea unor prefecti, cu caracter temporar, in judetele Giurgiu, Prahova si Mehedinti, informeaza Executivul intr-un comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )