Libnet.ro
UNICEF

13:45

Proiectul privind abilitarea emiterii ordonantelor pe perioada vacantei parlamentare, aprobat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proiectul privind abilitarea emiterii ordonantelor pe perioada vacantei parlamentare, aprobat

Executivul a aprobat astazi un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legii organice, pe perioada viitoarei vacante parlamentare, conform unui comunicat de presa al Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a aprobat proiectul de lege prin care este abilitat sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare

Executivul a aprobat miercuri un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legii organice, pe perioada viitoarei vacante parlamentare. Proiectul de lege propune abilitarea Guvernului sa emita ordonante in perioada cuprinsa intre incheierea celei de-a doua sesiuni ordinare a anului 2017 si pana la reluarea lucrarilor Parlamentului in prima sesiune ordinara a anului 2018. Vezi in text ce acte normative va putea adopta in perioada vacantei parlamentare.

Proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare a fost aprobat

Executivul a aprobat astazi un proiect de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in domenii care nu fac obiectul legii organice, pe perioada viitoarei vacante parlamentare, conform unui comunicat de presa al Guvernului.

Proiectul privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 252 voturi pentru, unul impotriva si 10 abtineri, proiectul de lege privind construirea Monumentului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 - Alba Iulia, potrivit Agerpres. Pentru acest monument se vor aloca de la bugetul de stat maximum 18,8 milioane lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )