Libnet.ro
UNICEF

09:30

E inadmisibil sa existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
E inadmisibil sa existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, in cadrul unei dezbateri pe tema imunizarii, ca este inadmisibil ca in Romania sa apara an de ani crize din cauza lipsei vaccinurilor, el fiind hotarat sa rezolve aceasta problema, si considera ca, inainte de a promova campanii de informare, trebuie gasite solutii pentru stocurile de vaccinuri, pentru ca altfel va aparea o situatie ridicola, in care sunt impuse sanctiuni, in lipsa vaccinurilor. continuă pe Ziarul Bursa

Bucuresti: s-a reluat circulatia tramvaielor de pe linia 21, blocata timp de o ora din cauza unei defectiuni

29: Circulatia tramvaielor pe linia 21 pe sensul dinspre centru spre Colentina a fost reluata. Circulatia a fost blocata timp de circa o ora la intersectia Caii Mosilor cu Bd. Dacia din cauza unei defectiuni la un tramvai.

Romania, data in judecata de Comisia Europeana, din cauza gropilor de gunoi

Curtea Europeana a dat in judecata Romania la Curtea de Justititie CEJ), din cauza ca nu si-a actualizat legislatia dupa normele europene in materie de gestionare a deseurilor. Astfel, Romania ajunge in ultima etapa a unei proceduri de infringement declansate in urma cu doi ani.

OMV Petrom a oprit centrala electrica de la Brazi din cauza unei defectiuni

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, a anuntat miercuri ca a oprit centrala electrica de la Brazi, care functioneaza pe baza de gaze naturale, din cauza unei defectiuni la transformatorul turbinei cu abur.

Managerul Spitalului Sfantul Pantelimon a fost DEMIS, dupa ce un pacient a murit din cauza unei transfuzii gresite

Managerul Spitalului Sfantul Pantelimon, Gheorghe Popescu, a fost demis, in urma controlului efectuat de Ministerul Sanatatii dupa ce un pacient a murit din cauza unei transfuzii gresite, an.

Elton John, internat la terapie intensiva din cauza unei infectii; artistul si-a anulat concertele pe care trebuia sa le sustine in lunile urmatoare

Cantaretul Elton John a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie si a fost internat la sectia de terapie intensiva din cauza unei infectii cauzate de o bacterie potential letala pe care a contractat-o in timpul unui turneu din America de Sud, scrie News. ro.

Elton John si-a anulat mai multe concerte din cauza unei infectii severe

Elton John a ajuns in spital din cauza unei infectii severe, motiv pentru care a fost nevoit sa-si anuleze concertele din aprilie si mai de la Caesar's Palace, Las Vegas, informeaza CNN. Caesar's.

Un nou deces din cauza rujeolei

Un alt bebelus, in varsta de cinci luni, a murit la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, din cauza rujeolei. Dr. Virgil Musta , purtator de cuvant.

Inca un bebelus mort in Timis din cauza rujeolei

Un bebelus de cinci luni a murit la Spitalul de Boli Infectioase 'Victor Babes' din Timisoara, din cauza rujeolei, anunta Agerpres. Fetita facuse o bronhopneumonie si era nevaccinata impotriva rujeolei, vaccin care se face la o varsta ulterioara. Timis este, alaturi de alte judete din vest, puternic afectat de epidemia de rujeola.

Directorul Lafarge-Holcim, demisie din cauza scandalului cu ISIS

Directorul executiv al celui mai mare producator de ciment din lume, compania franco-elvetiana Lafarge-Holcim, si-a anuntat demisia. Eric Olsen a renuntat la functie din cauza scandalului privind implicarea companiei in finantarea, indirecta, a gruparii teroriste Stat Islamic din Siria, arata Digi24.

Carambol cu noua autovehicule, din cauza unui incendiu de vegetatie in Dolj

Un carambol a avut loc luni dupa-amiaza pe DE 70, in judetul Dolj. Opt autoturisme si un TIR au fost implicate in accident, iar doua persoane au fost ranite, fiind transportate la spital. Accidentul s-a produs din cauza fumului dens format de la un incendiu de vegetatie, arata News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )