Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ponta: Premierul Grindeanu si ministrul Bodog sunt bine intentionati, dar trebuie sa ramana surzi la ordinele de partid

Adevărul Adevărul,
Ponta: Premierul Grindeanu si ministrul Bodog sunt bine intentionati, dar trebuie sa ramana surzi la ordinele de partid

Victor Ponta a afirmat, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca problema vaccinurilor si cea a medicamentelor pentru cancer pot fi rezolvate de catre premierul Sorin Grindeanu si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, daca acestia vor ramane surzi si orbi la ordinele de partid. continuă pe Adevărul

Ponta, semnal de alarma in scandalul vaccinarii: Grindeanu si ministrul Bodog sa ramana surzi si orbi la ordinele de partid!

Codul Portocoliu din Sanatate se poate transforma rapid in Cod Rosu! Sa guvernezi inseamna sa rezolvi problemele mostenite din trecut , pe cele aparute azi si pe cele viitoare - si mai ales sa nu iti faci singur.

Premierul Sorin Grindeanu, despre decizia CEDO: Am avut deja o discutie cu ministrul Justitiei. Sunt convins ca va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, dupa decizia pilot a CEDO, ca a avut deja o discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ca este convins ca acesta va veni in ritmul potrivit cu planul de masuri pe care tara noastra trebuie sa le ia in termenul de sase luni.

Bodog: Sunt farmacii care vand angro distribuitorilor, nu m-am gandit niciodata ca se poate face asa ceva

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, ca sunt farmacii care vand angro distribuitorilor, o situatie la care nu credea vreodata ca se va ajunge, in conditiile in care legislatia nu permite astfel de situatii.

Ministrul Sanatatii: Sunt farmacii care vand angro distribuitorilor, nu m-am gandit niciodata ca se poate face asa ceva

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, ca sunt farmacii care vand angro distribuitorilor, o situatie la care nu credea vreodata ca se va ajunge, in conditiile in care legislatia nu permite astfel de situatii, scrie News. ro. Bodog a precizat ca, intr-un astfel de caz, in urma cu trei-patru saptamani, autorizatia unui depozit a fost retrasa, iar farmacia a primit o amenda de 2. 000 de lei.

Premierul Grindeanu, mesaj misterios pe Facebook: Nu va pot spune pentru cine era privirea aceasta

Prim-ministrul a postat o fotografie pe pagina de socializare, din timpul sedintei de Guvern de joi, cu mesajul: Stiu c-ati vrea sa stiti, dar nu va pot spune pentru cine era privirea.

Premierul Grindeanu va primi de RAAPPS o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa primeasca o locuinta cu destinatie de resedinta oficiala de la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS), potrivit Agerpres.

Premierul Grindeanu, afectat direct de LIPSA VACCINURILOR: Am doi copii si nu mi-a fost usor sa gasesc vaccinurile necesare (FOTO)

Lipsa vaccinurilor in tara noastra afecteaza totii parinti, indiferent de functia pe care o detin. Printre acestia, jurnalista Sanda Nicola si premierul Sorin Grindeanu. Sanda a anuntat ca va merge.

Premierul Grindeanu, reactie dura in criza vaccinurilor: Este inadmisibil ce s-a intamplat

Premierul Sorin Grindeanu a avut o reactie dura, joi, in privinta crizei vaccinurilor, dupa ce 23 de copii au murit din cauza epidemiei de rujeola. Este inadmisibil ce s-a.

Premierul Grindeanu indeamna Fiscul sa continue aplicarea masurilor pentru cresterea gradului de colectare a veniturilor la bugetul de stat

Premierul Sorin Grindeanu i-a transmis Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) sa continue aplicarea masurilor necesare pentru imbunatatirea gradului de colectare a veniturilor la bugetul de stat.

Premierul Grindeanu a anuntat ca a introdus pe SEAP documentatia pentru podul peste Dunare la Braila

De asemenea, premierul a precizat ca podul va avea o conexiune rutiera buna cu Galatiul, iar valoarea de aproximativ 500 de milioane de euro este suportata din fonduri europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )