Libnet.ro
UNICEF

09:00

Victor Ponta il cearta pe Liviu Dragnea si ii da lectii ministrului Sanatatii: Discutia despre obligativitatea vaccinarii este de Secolul 19

B1 B1,
Victor Ponta il cearta pe Liviu Dragnea si ii da lectii ministrului Sanatatii: Discutia despre obligativitatea vaccinarii este de Secolul 19

Victor Ponta continua seria atacuri subtile sau mai putin la adresa actualului lider PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier a intervenit pe subiectul vaccinurilor obligatorii dupa ce Dragnea a spus ca nu ar. continuă pe B1

Brazilia si Senegal, tari cu mare lipici la parlamentari. Alegerea surpriza a lui Victor Ponta

Plenul reunit al Parlamentulul a aprobat componenta noilor grupuri parlamentare de prietenie cu statele lumii, Liviu Dragnea optand pentru a fi membru al grupului de prietenie cu Brazilia, iar Victor Ponta pentru.

Noi grupuri de prietenie infiintate de Parlament. Liviu Dragnea, membru al grupului de prietenie cu Brazilia

Plenul reunit al Parlamentului a aprobat, miercuri, componenta noilor grupuri parlamentare de prietenie cu statele lumii, fiind infiintate trei noi astfel de grupuri, cu Senegal, cu Republica Democrata Congo si cu Zambia. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va face parte din grupul de prietenie cu Brazilia, iar Victor Ponta preia conducerea grupului de prietenie cu Turcia.

Liviu Dragnea, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii: Eu am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor.

Liviu Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte.

Liviu Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor, scrie News. ro. Pe de alta parte, premierul Sorin Grindeanu a spus ca parintii au dreptul sa decida ce e mai bine pentru copilul lor, dar nu si in cazul in care alegerile ii afecteaza pe cei din jur.

Gabriela Firea il vrea pe Liviu Dragnea presedinte. Ce mesaj de sustinere are pentru presedintele PSD

Gabriela Firea, primarul Capitalei, este de parere ca la viitoarele alegeri prezidentiale, cea mai indreptatita persoana sa candideze este presedintele partidului. Astfel, Firea spune ca Liviu Dragnea e.

Gabriela Firea il vrea pe Liviu Dragnea presedinte. Ce mesaj de sustinere are pentru liderul PSD

Gabriela Firea, primarul Capitalei, este de parere ca la viitoarele alegeri prezidentiale, cea mai indreptatita persoana sa candideze este presedintele partidului. Astfel, Firea spune ca Liviu Dragnea e.

Raluca Turcan: Abordarea lui Liviu Dragnea in chestiunea vaccinarii e vecina cu crima

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca abordarea liderului PSD, Liviu Dragnea, in legatura cu vaccinarea este vecina cu crima. Abordarea lui Liviu Dragnea in.

Madalina Dobrovolschi, despre invitarea lui Liviu Dragnea la o receptie la Cotroceni: S-a optat pentru o lista extinsa

Purtatoarea de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a justificat invitarea lui Liviu Dragnea la o receptie la Palatul Cotroceni - dupa ce anul trecut liderul PSD nu fusese invitat la parada de Ziua nationala din cauza ca avea probleme penale - prin faptul ca acum s-a optat pentru o lista extinsa care sa satisfaca un principiu, o reprezentare cat mai larga atat la nivelul institutiilor statului.

Liviu Dragnea va petrece 1 mai la pescuit, in Romania: Au trecut vremurile in care PSD avea actiuni pregatite pentru ziua asta

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, joi, ca ziua de 1 mai o va petrece la pescuit, in Romania, si ca in cadrul partidului nu exista o actiune stabilita pentru acesta zi, deoarece au trecut vremurile alea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )