Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noi critici pentru Tariceanu din interiorul ALDE: Deciziile din ultima perioada, luate de 4-5 persoane, sunt total gresite

Adevărul Adevărul,
Noi critici pentru Tariceanu din interiorul ALDE: Deciziile din ultima perioada, luate de 4-5 persoane, sunt total gresite

DeputatulALDEMarian Cucsa sustine ca deciziile ALDE din ultima perioada, luate de 4-5 persoane si aduse doar spre validare forurilor de conducere, sunt unele total gresite. Cucsa ravneste la functia de lider al deputatilor ALDE, ocupata in prezent de Varujan Vosganian, unul dintre apropiatii lui Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Adevărul

Legea Pensiilor. Cum se modifica formula de calcul si ce element noi apare pentru toate pensiile

Schimbari pentru pensionari! Legea pensiilor a avut parte de cateva modificari. in acest context, formula de calcul este alta, iar un element care afecteaza indemnizatiile lunare isi va face prezenta. Ce prevede noua Lege si la ce trebuie sa se astepte pensionarii? Legea Pensiilor. Noua formula de calcul Legea Pensiilor noua arata ca va exista .

Viena a fost desemnata cel mai bun oras pentru locuit din lume, pentru al doilea an consecutiv

Viena a fost desemnata, pentru doilea an consecutiv, cel mai bun oras pentru locuit din lume, potrivit clasamentului anual realizat de The Economists Intelligence Unit. Capitala Austriei a obtinut 99,1 puncte pr.

Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete. Avertizarea e valabila pana la ora 22

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis marti dupa-amiaza doua atentionari Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Suceava, Iasi si Neamt, valabile pana la ora.

Noi lucrari pentru ridicarea restrictiilor de viteza pe calea ferata

Caile ferate din tara noastra se afla intr-un plin proces de reabilitare anunta, intr-un comunicat de presa, Compania Nationala CFR SA. Conform reprezentantilor companiei, la ora actuala 60 de santiere feroviare sunt operationale la nivelul intregii tari pentru lucrari de ridicare a restrictiilor de viteza.

MASURI PENTRU ECHILIBRAREA BALANTEI COMERCIALE Start Export si internationalizarea firmelor romanesti - noi solutii pentru mediul de afaceri

Obiectivul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat in ultimele 12 luni a fost recastigarea pietelor internationale traditionale, unde produsul romanesc este recunoscut pentru calitatile si performantele sale, a declarat Stefan Radu Oprea, ministrul de resort, in cadrul celei de-a doua editii a International Business Forum, eveniment ce s-a desfasurat, ieri, la Bucuresti. Domnia sa a precizat ca in urma acestei actiuni, in acest moment tara noastra inregis-treaza o balanta economica pozitiva cu tarile din Golf, in special in privinta comertului cu produse agricole si alimentare.

SUPLIMENT GAMBLING ONJN vizeaza noi reglementari pentru terminalele de pariuri

Reporter: Cum apreciati mersul industriei jocurilor de noroc, in ultima perioada? Marius-Sebastian Ionescu: Anul 2018 a adus modificari legislative importante pe piata jocurilor de noroc. Vorbim in primul rand de unele modificari de fiscalitate, si aici fac trimitere la Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 182018 privind adoptarea unor masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Oficialul responsabil de planul pentru pace din Orientul Mijlociu al presedintelui Trump paraseste Casa Alba

Jason Greenblatt, oficialul responsabil de planul de pace pentru Orientul Mijlociu al administratiei Trump, va parasi Casa Alba, potrivit anuntului de joi al presedintelui, scrie CNBC.

Ministerul Finantelor: inrolarea in SPV este o facilitate optionala pentru romanii din diaspora

Propozitia identificarea contribuabililor la misiunile diplomaticeoficiile consulare ale Romaniei din referatul proiectului de ordin se refera la indeplinirea procedurii de confirmare a identitatii contribuabililor, care solicita inregistrarea in SPV, informeaza Ministerul Finantelor, potrivit Mediafax.

Veste proasta pentru antreprenorii din Bucuresti: Nu sunt bani pentru programul Startup City - fondurile nerambursabile de cate 50.000 Euro

Programul Startup City, prin care antreprenorii aspiranti din Capitala ar fi putut sa obtina fonduri nerambusrabile de cate 50. 000 de euro, este blocat, pentru ca Primaria Bucuresti si Consiliul General nu au buget alocat pentru aceasta schema de finantare locala.

Doi indivizi au fost condamnati la Londra pentru ucidere din culpa in cazul Tudor Simionov

Doi indivizi au fost condamnati pentru uciderea lui Tudor Simionov, un canotor roman omorat pe 1 ianuarie 2019 la Londra, in timp ce lucra ca agent de securitate la un club, insa principalul suspect este in continuare cautat de autoritati, existand informatii ca ar fi fugit in Maroc dupa atac, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )