Libnet.ro
UNICEF

07:00

POZA ZILEI! Premierului Viorica Dancila i se zareste doar un petec blond al pieptanaturii in fotografia de la finalul dezbaterilor din cadrul Natiunilor Unite (FOTO)

B1 B1,
POZA ZILEI! Premierului Viorica Dancila i se zareste doar un petec blond al pieptanaturii in fotografia de la finalul dezbaterilor din cadrul Natiunilor Unite (FOTO)

Varujan Vosganian o ironizeaza pe Viorica Dancila, dupa ce intr-o fotografie de la finalul dezbaterilor din cadrul Natiunilor Unite, premierului romani se vede doar coafura. GALERIE FOTO Purtatorul de. continuă pe B1

Florin Citu cere demisia premierului Viorica Dancila: Continua sa ne umileasca pe banii nostri

Vicepresedintele PNL Florin Citu i-a cerut premierului Viorica Dancila demisia intr-o postare publicata pe Facebook, in contextul in care aceasta defasoara o vizita in SUA. iNMORMANTAREA celei mai.

Viorica Dancila, inca un moment jenant in SUA: Premierul, primit cu stema gresita la o ceremonie oficiala(FOTO, VIDEO)

Esec pe toata linia in vizita premierului Viorica Dancila in SUA. Dupa ce a fost ignorata de oficialii americani de rang inalt si a avut intalniri cu persoane din esaloanele inferioare ale administratiei St.

Viorica Dancila se va intalni cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii Posibila tema de discutie: Gazele din Marea Neagra

Programul de marti al vizitei premierului Viorica Dancila in SUA cuprinde o intrevedere cu Angel Gurria, secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), urmata de o intalnire cu James Richard Perry, secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii.

Ludovic Orban (PNL): O somez pe Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european. Va fi respinsa, dar rusinea inca poate fi evitata (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, i-a cerut, luni, premierului Viorica Dancila sa retraga candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pe Transporturi, in conditiile in care nu are sasa sa.

Din SUA, Viorica Dancila transmite opozitiei ca motiunea de cenzura nu va trece: Au mai incercat si au esuat lamentabil

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila transmite un mesaj opozitiei de la Bucuresti, sustinand, intr-o postare pe Facebook, ca motiunea de cenzura nu va trece. Interventia premierului vine in contextul in care liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii au strans 237 de semnaturi pentru motiune.

Ludovic Orban, inainte de motiune: Mesaj pentru VVD: 237> 233

Liderul PNL, Ludovic Orban ii transmite un mesaj clar premierului Viorica Dancila inainte de motiunea de cenzura. Mesaj pentru VVD: 237 233, a scris Ludovic Orban pe Facebook, miercuri seara,.

Viorica Dancila se aliniaza directiilor de politica externa trasate de Klaus Iohannis. Va semna un memorandum pe energie cu guvernul Statelor Unite

Premierul Viorica Dancila va semna, marti, impreuna cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii, James Richard Perry, un memorandum pe energie, la doar cateva luni dupa ce tot premierul a semnat.

Viorica Dancila, ironizata de Siegfried Muresan pentru vizita in SUA: E ca si cum in Romania ar veni in vizita premierul unei alte tari si nu ar fi primit nici macar de primarul din Voluntari

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan o ironizeaza pe Viorica Dancila pentru vizita in SUA, spunand ca aceasta a aterizat la New York, dar a trebuit sa mearga in statul New Jersey, invecinat, pentru a o primi cineva. El afirma ca este ca si cum in Romania ar veni in vizita prim-ministrul unei alte tari si nu ar fi primit nici de presedinte, nici de premier, nici de primarul general al capitalei, nici de prefect, nici macar de primarul orasului Voluntari, cel mai mare oras din judetul Ilfov, ci doar de primarul din Pantelimon, al doilea oras ca populatie din Ilfov.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila afirma ca motiunea de cenzura nu va trece nici de aceasta data, intrucat opozitia vine fara alternativa si fara cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Si fiindca nu poate exista sustinere pentru. nimic, nici aceasta motiune nu va trece, sustine Dancila.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Fac catre dumneavoastra un apel la responsabilitate si umanitate

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, marti seara, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis. in mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Viorica Dancila ii solicita presedintelui sa numeasca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )