Libnet.ro
UNICEF

11:30

Iohannis anunta noi masuri economice: ratele se amana cu 9 luni; bani mai multi pentru sanatate si pentru somaj

Adevărul Adevărul,
Iohannis anunta noi masuri economice: ratele se amana cu 9 luni; bani mai multi pentru sanatate si pentru somaj

Presedintele Klaus Iohannis a avut o noua sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19. Seful statului a anuntat ca plata ratelor se amana cu 9 luni, iar la rectificarea bugetara pe care Guvernul Orban o va opera curand vor fi alocati mai multi bani pentru sanatate si pentru somaj. continuă pe Adevărul

Noi masuri economice pentru mediul de afaceri afectat de coronavirus vor fi analizate astazi

Grupul de lucru aflat sub coordonarea Cancelariei prim-ministrului va analiza astazi, de la ora 16. 00, un nou pachet de masuri economice. Grupul de lucru se intruneste pentru clarificari si pentru noi solutii, potrivit sefului Cancelariei Ionel Danca.

Virgil Popescu: Urmeaza un nou set de masuri economice. Pierderile vor fi mari

Virgil Popescu, ministrul Economiei a anuntat ca vor fi luate noi masuri economice, avand in vedere ca pandemia va aduce pierderi mari, motiv pentru care trebuie gandita o strategie de relaxare pentru firme.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca vor fi luate noi masuri economice.

Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban. Ce anunta presedintele

La ora 14:00, presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus cu premierul Ludovic Orban, dar si mai multi ministri, este anuntul Administratiei Prezidentiale. Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban La aceasta sedinta va participa si ministrul de Interne, .

Klaus Iohannis anunta ca statul roman face toate eforturile pentru a depasi criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca statul roman face toate eforturile pentru a depasi criza provocata de coronavirus, dand asigurari ca autoritatile vor lua masuri mai dure cand va fi nevoie si subliniind ca va veni un nou pachet de masuri economice.

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

Virgil Popescu a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice

Ministrul Economiei, Virgil Popescu a anuntat ca este in lucru un nou set de masuri economice pentru a face fata noilor provocari si ca este necesara o relaxare fiscala pentru companii. Ministrul Virgil Popescu a anuntat, duminica la Realitatea Plus, deja un prim set de masuri si spune ca urmeaza un al doilea val.

Premierul Orban: Am adoptat doua OUG pentru masuri economice, iar acum punem la punct modul de aplicare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca Guvernul a adoptat doua Ordonante de Urgenta pentru masuri economice, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Orban a mai precizat ca.

Premierul Orban: Am adoptat doua OUG pentru masuri economice, iar acum punem la punct modul de aplicare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca Guvernul a adoptat doua Ordonante de Urgenta pentru masuri economice, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Orban a mai precizat ca.

C.O.T.A.R cere Guvernului sa ia masuri economice imediate

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ) solicita Guvernului Romaniei un set de masuri economice care sa se aplice imediat, pentru a salva populatia tarii noastre si mediul de afaceri de consecintele crizei de COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )