Libnet.ro
UNICEF

08:45

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Antreprenorii din tara noastra trebuie sa fie proactivi si sa priveasca aceasta perioada drept o oportunitate pentru a-si reprofila afacerile, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Fondurilor Europene - Ioan Bolos, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis reclama la CCR infiintarea Institutului Levantului, condus de Emil Constantinescu

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) o sesizare de constitutionalitate asupra Ordonantei de Urgenta privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru.

KLAUS IOHANNIS: Dupa ce se termina aceasta criza, vom face o evaluare la sange a intregului sistem spitalicesc din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, dupa ce a vizitat spitalul militar de campanie amenajat in curtea Institutului de Geriatrie Ana Aslan de langa Bucuresti, ca dupa ce criza sanitara va trece autoritatile vor face o evaluare la sange a sistemului sanitar romanesc. Iohannis a spus ca autoritatile continua sa se pregateasca pentru a face fata cazurilor de Covid-19 si a cerut populatiei sa pastreze distanta sociala.

Iohannis a promulgat legea care respinge Ordonanta 51 prin care elevii nu puteau circula gratis intrajudetean

Chiar daca scolile sunt inchise si cursurile suspendate, presedintele Klaus Iohannis a promulgat decretul prin care se aplica legea ce respinge Ordonanta512019 prin care transportul elevilor intrajudetean era afectat.

Klaus Iohannis: Evitati orice contact fizic! Trebuie sa-i protejam pe pensionari. Autoritatile si-au facut treaba. Depinde de noi sa le respectam

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa o sedinta cu premierul Ludovic Orban, ca e nevoie ca toti oamenii sa respecte noile reguli impuse si sa evite contactele fizice. De asemenea, Iohannis a avut un apel si catre antreprenorii locali.

Klaus Iohannis, apel pentru populatie. Ce trebuie sa faca acum toti romanii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban viziteaza astazi Spitalul Militar de Campanie ROL II, sectie externa a Spitalului Militar Central, din incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan Otopeni. Klaus Iohannis, apel pentru populatie Langa Bucuresti, armata a ridicat un spital, acolo unde se afla presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban.

Klaus Iohannis, discutie cu presedintele Israelului despre criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu presedintele Israelului Reuven Rivlin despre criza epidemiologica generata de noul coronavirus, precum si despre cooperarea pentru contracararea raspandirii acestuia. De asemenea, Iohannis l-a invitat pe omologul sau sraelian la Bucuresti dupa finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitatia fiind acceptata.

Klaus Iohannis, mesaj pentru medici: Vor veni zile si mai grele, dar avem incredere in voi si facem tot posibilul pentru a va asigura materialele de protectie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis, marti, un mesaj incurajator pentru cadrele medicale. Seful statului a transmis ca autoritatile fac tot ce este posibil pentru a asigura medicilor si asistentelor.

Klaus Iohannis, mesaj catre antreprenori: Veniti cu idei catre guvernanti!

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis producatorilor autohtoni sa vina cu idei catre guvernanti, pentru ca, in contextul crizei de echipamente medicale provocata de pandemia de coronavirus, se doreste promovarea produselor romanesti.

Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4. Apelul presedintelui catre romani

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea crizei sanitare cu Guvernul Romaniei, la Palatul Cotroceni. Seful statului a explicat noile interdictii date de ordonanta militara nr. 4 si a facut un apel catre romani. Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4 Ministrul .

Klaus Iohannis: Avem aproape 2000 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. Este deja foarte mult. Sa-i protejam pe cei de peste 65 de ani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut din nou apel, luni, la cetatenii romani sa respecte recomandarile autoritatilor pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Totodata, seful statului a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )