Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis, mesaj pentru tinerii liberali: Sunt multe lucruri de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD. Hai sa castigam toate alegerile care urmeaza!

Adevărul Adevărul,
Iohannis, mesaj pentru tinerii liberali: Sunt multe lucruri de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD. Hai sa castigam toate alegerile care urmeaza!

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, la Scoala de vara a TNL, organizata in statiunea Venus, si la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud Est, programata sa se desfasoare la Constanta. continuă pe Adevărul

KLAUS IOHANNIS: Sunt foarte multe lucruri de facut dupa guvernarile esuate ale PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata, tinerilor liberali prezenti la Scoala de vara de la Venus, ca sunt foarte multe lucuri de facut si de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD, precizand ca sustinerea mediului privat si cresterea economica sunt pilonii fundamentali pentru a face Romania Normala.

Melescanu, un nou mesaj pentru draga Calin: Nu cred in excluderi si apucaturi de dictator din Banana Land El ameninta ca merge in instanta ca sa conteste excluderea sa din ALDE - UPDATE

Teodor Melescanu, a carui excludere din ALDE urmeaza sa fie formalizata dupa ce a acceptat sa candideze din partea PSD pentru sefia Senatului, continua controversele cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, caruia ii transmite ca nu crede in excluderi si in apucaturi de dictator din Banana Land. El sustine ca ALDE trebuie sa aleaga daca continua colaborarea cu PSD sau daca va disparea de pe scena politica, iar decizia trebuie luata de membrii ALDE, nu de un singur om, chiar daca azi el este presedintele ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )