Libnet.ro
UNICEF

14:45

KLAUS IOHANNIS: Tara noastra are mare nevoie de oameni tineri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Tara noastra are mare nevoie de oameni tineri

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat sambata, la Scoala de Vara a Tineretului National Liberal organizata in statiunea Venus, ca Romania are nevoie de implicarea tinerilor in toate domeniile de activitate. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Nu este moral daca o mare companie incearca sa externalizeze profiturile. Dar daca de azi pe maine se schimba regula si apare o masura ca OUG 114 ce sa creada conducerea companiei?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu este normal ca o mare companie sa incerce sa-si externalizeze profiturile. in acelasi timp, insa, seful statului a precizat ca din cauza.

Mihai Fifor, catre Klaus Iohannis: Trebuie sa moara oameni ca sa numiti ministri?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, motivul fiind faptul ca seful statului a lasat mai multe ministere fara titulari.

Traian Basescu o toarna pe Viorica Dancila. Ce sfat ii da presedintelui Klaus Iohannis

Traian Basescu a vorbit despre refuzul presedintelui Romaniei de a semna remanierea Guvernului, la cererea premierului Viorica Dancila. Fostul sef de stat il indeamna pe Klaus Iohannis sa nu semneze si sa faca plangere penala la Parchetul General. Traian Basescu: Iohannis nu are dreptul sa semneze remanierea fara aprobarea Parlamentului Klaus Iohannis a respins cele .

Revolta din ALDE continua. inca un lider din teritoriu cere Congres si il critica pe Tariceanu pentru ca a ajuns sa-i ceara ajutor lui Klaus Iohannis

Liderul ALDE Oradea Dorin Corches adreseaza colegilor sai de partid o scrisoare deschisa, cerand convocarea unui Congres, in care primarii, consilierii locali, consilierii judeteni, dar si membrii simpli ALDE sa aiba ocazia sa-si spuna punctul de vedere. El are mai multe intrebari referitoare la situatia in care a ajuns partidul, inclusiv la faptul ca liderul ALDE a ajuns sa ii scrie presedintelui Klaus Iohannis pentru a-i cere ajutor.

Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere

Klaus Iohannis a stabilit, sambata, la Scoala de vara a tineretului liberal, cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere. Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere Cand spui comedie, spui I. Caragiale si imediat in minte iti vine si O .

KLAUS IOHANNIS: Sunt foarte multe lucruri de facut dupa guvernarile esuate ale PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata, tinerilor liberali prezenti la Scoala de vara de la Venus, ca sunt foarte multe lucuri de facut si de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD, precizand ca sustinerea mediului privat si cresterea economica sunt pilonii fundamentali pentru a face Romania Normala.

KLAUS IOHANNIS: Recunoastem si onoram meritele tuturor pompierilor si sacrificiile pe care acestia le fac

Pompierii romani s-au remarcat atat in momentele critice ale istoriei noastre, cat si in lupta de zi cu zi impotriva calamitatilor si dezastrelor naturale - se arata in mesajul presedintelui Klaus Iohannis transmis cu ocazia Zilei Pompierilor.

Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a facut o ampla analiza a candidatilor la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit gazetarului, Calin Popescu Tariceanu nu a realizat nimic important in functiile pe care le-a ocupat pana acum, Viorica Dancila este o biata pisica luata de ceafa de Dragnea, iar Klaus Iohannis castiga electorat fara sa faca prea multe .

Presedintele Klaus Iohannis, intrevedere cu liderii PNL la malul marii

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, la Scoala de Vara Generatia ALTFEL a Tineretului National liberal TNL), in statiunea Venus. Totodata, Klaus Iohannis va participa, sambata, de la ora 17.

Cum a fost incurcat Klaus Iohannis de o studenta la o dezbatere publica. VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a ramas fara raspuns marti, laevenimentul Future Skills and Future of Work, organizat de Liga Studentilor Romani din Strainatate. Iohannis nu a stiut ce sa raspunda.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )