Libnet.ro
UNICEF

16:15

LUDOVIC ORBAN: Iohannis si PNL - un pol de stabilitate care ofera siguranta fiecarui cetatean

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Iohannis si PNL - un pol de stabilitate care ofera siguranta fiecarui cetatean

Liderul liberal Ludovic Orban a afirmat sambata, in statiunea Venus, ca in conditiile in care in politica romaneasca este bulibaseala, exista un pol de stabilitate care ofera siguranta fiecarui cetatean, acesta fiind format din presedintele Klaus Iohannis si PNL. continuă pe Ziarul Bursa

PNL anunta sfarsitul Guvernului PSD. Ludovic Orban:Trebuie sa ne pregatim pentru guvernare

Ludovic Orban, presedintele PNL, le-a cerut liberalilor prezenti la o intalnire organizata la Constanta sa se pregateasca de guvernare si faca o campanie cat mai serioasa pentru realegerea lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban este oricand o varianta de premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca liderul PNL, Ludovic Orban, poate fi oricand o varianta de premier. intrebat daca cei de la PNL sunt pregatiti sa intre la guvernare in.

Ludovic Orban: Astazi PSD guverneaza impotriva poporului roman. O guvernare cu de-a sila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a acuzat-o miercuri pe Viorica Dancila ca nu respecta Constitutia prin refuzul de a se prezenta la votul de incredere in Parlament si subliniaza ca PSD guverneaza impotriva poporului roman. Totodata, Orban critica anuntul premierului care a propus miercuri pentru locurile ramase vacante in urma demisiei ministrilor ALDE, trei membri ai aceluiasi partid. O manevra de prost gust, a adaugat liderul PNL.

Ludovic Orban: Suntem pregatiti pentru guvernare. Sa nu cadem in ispita de a lua decizii pe picior, de a scoate din joben OUG dupa OUG (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Est, de la Constanta, ca liberalii sunt pregatiti pentru guvernare. intr-un atac la adresa Executivului PSD, Orban.

LUDOVIC ORBAN: Dancila incalca in mod deliberat Constitutia, prin refuzul de a se prezenta in Parlament

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca gestul premierului de a face noi propuneri de ministri din partea ALDE este o obraznicie si afirma ca Viorica Dancila incalca in mod deliberat Constitutia, prin refuzul de a se prezenta in Parlament.

Ludovic Orban: E o bulibaseala si o babilonie in politica romaneasca in ultima vreme. Oamenii nu mai inteleg nimic (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Scoala de vara a Tineretului Liberal, ca in politica romaneasca este o bulibaseala si o babilonie, iar singurul centru de greutate este presedintele.

Ludovic Orban: Dancila incalca in mod deliberat Constitutia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca gestul premierului de a face noi propuneri de ministri d.

Ludovic Orban: Dancila incalca Constitutia!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca premierul Viorica Dancila incalca Legea fundamentala prin refuzul de a se prezenta in Parlament pentru a cere votul asupra remanierii Guvernului si a.

Orban: Ziua Pompierilor, dedicata celor care isi risca viata pentru a salva vieti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, intr-un mesaj de Ziua Pompierilor, ca aceasta zi este dedic.

Ludovic Orban: Trebuie sa fim pregatiti pentru guvernare

Presedintele liberalilor a declarat sambata la Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud Est, de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )