Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu-Tariceanu, cel mai potrivit candidat la presedintie. Cine a facut afirmatia

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu, cel mai potrivit candidat la presedintie. Cine a facut afirmatia

Vicepremierul Gratiela Gavrilescu, vicepresedinte al ALDE, a afirmat vineri, la Pitesti, ca cel mai potrivit candidat la alegerile prezidentiale din 2019 este Calin Popescu-Tariceanu, care a demonstrat prin. continuă pe Antena3

Vicepremier: Tariceanu, cel mai potrivit candidat la alegerile prezidentiale

Ipoteza-soc privind candidatul la prezidentiale, lansata chiar din interiorul coalitiei de guvernare. Vicepremierul Gratiela Leocadia Gavrilescu, care este si vicepresedinte al ALDE, a sustinut vineri, la.

Cel mai bun 11 din Liga 1 Betano

In cateva zile vor incepe playoff-ul si playout-ul Ligii 1 Betano. Dupa sezonul regulat stim care sunt favoritele la titlu, cine are sanse mici sa ramana in primul esalon, dar si care au fost surprizele si dezamagirile campionatului. Cum arata, insa, cel mai bun 11 al campionatului?.

Fondul Proprietatea devine cel mai mare actionar Fondul Proprietatea dupa rascumparari si vanzari masive ale Elliott. Actionarii romani incep sa concureze strainii

Fondul Proprietatea FP) este in prezent cel mai mare detinator de actiuni FP, pachetul de actiuni si certificate de depozit GDR) controlate de Fond ajungand la echivalentul a 16,18% din propriul capital subscris si varsat, potrivit calculelor.

VIDEO: Cel mai inalt adolescent din lume are 16 ani si e din Marea Britanie

Un baiat de 16 ani din Marea Britanie e doar cu 7 centimetri mai scund decat Paul Sturgess, ce masoara 2,31 metri si detine, la momentul actual, titlul de cel mai inalt om din Marea Britanie. Americanul Robert Pershing Wadlow, ce masoara 2,72 metri, detine titlul de cel mai inalt om din lume, scrie Fox News.

Cel mai vechi mesaj intr-o sticla a fost gasit si are o varsta impresionanta

O familie din Australia a descoperit cel mai vechi mesaj trimis intr-o sticla, in timp ce se plimba pe o plaja din vestul tarii. Sticla cu cel mai vechi mesaj a fost gasita dupa aproximativ 132 de ani de la aruncarea acesteia in mare. Stiu, suna ca poveste care duce intr-un basm, dar nu-i chiar [].

Razvan Marin merita Oscarul pentru cel mai bun tanar, scrie presa belgiana

Razvan Marin, mijlocasul roman al lui Standard Liege, merita Oscarul pentru cel mai bun tanar fotbalist din campionatul Belgiei, scrie presa de joi din aceasta tara, la putine zile dupa decernarea premiilor Oscar de la Hollywood.

Cel mai sumbru scenariu. Ce s-ar intampla daca un asteroid ar lovi oceanul

Exista undeva la 75% sanse ca un asteroid sa loveasca oceanele. Desi cel mai sumbru scenariu ar fi ca asteroidul sa loveasca suprafata terestra si locuibila), nici situatia in care corpul ceresc loveste un.

Auzatii grave la adresa lui Gary Oldman, premiat cu Oscar pentru cel mai bun rol masculin din filmul Darkest Hour

Gary Oldman, cel care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol masculin pentru filmul Darkest Hour, a fost acuzat de violenta domestica de fosta lui sotie. Cei doi au impreuna doi.

Ce avere are Vladimir Putin. Presedintele Rusiei ar fi cel mai bogat om din lume

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, avand mai multi bani chiar si decat CEO-ul Amazon Jeff Bezos, cel detine oficial acest titlu. Zvonurile il situeaza pe liderul de la Kremlin cu mult in fata lui Be.

Cel mai mare profit din istorie pentru Hidroelectrica

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, rezultatul fiind cel mai bun din istoria companiei, a declarat, miercuri, Bogdan Badea, presedintele directoratului general al companiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )