Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cine este Paul Stanescu, cel care ar putea prelua conducerea interimara a Guvernului

Antena3 Antena3,
Cine este Paul Stanescu, cel care ar putea prelua conducerea interimara a Guvernului

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, ar urma sa preia conducerea interimara a Guvernului, conform celor mai recente informatii. Cine este Paul Stanescu. in varsta de 60 de. continuă pe Antena3

SURSE: Cine este noul PREMIER pe care il vrea Liviu Dragnea

Un nou nume este vehiculat in discutiile privind un posibil inlocuitor pentru actualul premier, in contextul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, pare sa fie decis sa il debarce pe Mihai.

Paul Stanescu: Niciodata presedintele Dragnea nu a discutat ca eu sa fiu propunerea de prim-ministru

Vicepremierul Paul Stanescu, care este si ministru al Dezvoltarii Regionale, a dezmintit, vineri, la Bacau, informatiile potrivit carora el ar putea prelua functia de prim-ministru al Romaniei in cazul in care Mihai Tudose ar fi demis sau si-ar depune mandatul.

Paul Stanescu: Niciodata presedintele Dragnea nu a discutat ca eu sa fiu propunerea de prim-ministru

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, a dezmintit, vineri, la Bacau, informatiile potrivit carora el ar putea prelua functia de prim-ministru al Romaniei, spunand ca nu au existat discutii pe aceasta tema, transmite Agerpres.

Cine este antrenorul de la lotul national care a desfigurat un sportiv roman

Antrenorul Florin Spulber, acuzat de cel mai bun saritor roman, Iulian Pitea, ca l-a umplut de sange acum doi ani, e angajat la Dinamo. Agresorul, Florin Spulber, coordonatorul lotului national.

Vicepremierul Paul Stanescu, la Bacau: Nu doresc sa fiu prim-ministru. Sunt in bune relatii cu Mihai Tudose / Liviu Dragnea a plecat pe usa din spate, pentru a evita presa

Liviu Dragnea si a continuat, vineri, turneul in Moldova - dupa Suceava, liderul social-democrat a participat in aceasta dupa-amiaza la sedinta Comitetului Executiv al Organizatiei Judetene a PSD Bacau, care a avut loc la Centrul de Afaceri si Expozitii. Acesta s-a ascuns insa de ochii numerosilor jurnalisti prezenti, preferand sa plece prin spatele cladirii.

ELEVA de 16 ani VIOLATA in scara blocului. INCREDIBIL cine este AUTORUL

In cursul zilei de astazi, un eveniment alarmant a avut loc in zona Alexandru cel Bun, acolo unde o eleva de 16 ani a fost violata de catre un om al strazii intr-o scara de bloc. Acesta ar fi.

De cine este inconjurat ministrul Carmen Dan: Unul din consilieri ar avea trei dosare penale (FOTO, VIDEO)

Scandalul imens provocat in politie de agentul de la rutiera, acuzat de pedofilie, scoate la iveala noi politisti cu dosare penale. Unul dintre consilierii ministrului de Interne, care ani de zile a.

Cel care l-a batut pe sportivul din lotul olimpic pana la sange este chiar comisar-sef in M.A.I. (FOTO)

Noi dezvaluiri in cazul sportivului Iulian Pitea, batut cu sange rece! Agresorul lui Pitea, antrenorul Florin Spulber este angajat la Dinamo. Florin Spulber, coordonatorul lotului national de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3183 seconds )