Libnet.ro
UNICEF

17:45

Congresul PSD, pe 10 martie

Antena3 Antena3,
Congresul PSD, pe 10 martie

Congresul extraordinar al PSD va avea loc pe 10 martie la Sala Palatului, a declarat miercuri vicepremierul Paul Stanescu. El a precizat ca data a fost stabilita in sedinta Biroului Permanent National al. continuă pe Antena3

Congresul PSD, in 10 martie. Marian Oprisan: Candidez la o functie de conducere

Seful PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca vizeaza o fuctie in partid, insa nu a mentionat dac.

Congresul extraordinar al PSD va avea loc in 10 martie, la Bucuresti

Congresul extraordinar al PSD va avea loc in 10 martie, la Bucuresti, a stabilit conducerea PSD, miercuri, in sedinta Biroului permanent national al partidului, care a durat mai putin de o ora, informeaza news. ro.

UPDATE Congresul PSD va avea loc pe 10 martie la Sala Palatului din Bucuresti

Congresul extraordinar al PSD va fi organizat pe 10 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, a anuntat miercuri Paul Stanescu, vicepresedinte al partidului. Ulterior, purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a precizat ca s-au stabilit o comisie de organizare si o comisie pentru modificarile la statutul partidului, insa a refuzat in repetate randuri sa spuna cine va face parte din aceasta comisie de statut, spunand ca, in opinia sa, nu este relevant.

Congresul PSD va avea loc pe 10 martie la Sala Palatului din Bucuresti

Congresul extraordinar al PSD va fi organizat pe 10 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, a anuntat miercuri Paul Stanescu, vicepresedinte al partidului.

Doi dintre adversarii lui Dragnea au anuntat ca vor candida la functii de conducere in PSD. Congresul va avea loc pe 10 martie (VIDEO)

UPDATE: Anuntul privind organizarea Congresului PSD pe 10 martie a fost facut oficial. Partidul Social Democrat a convocat Congresul Extraodinar, care va avea loc pe data de 10 martie, la Sala Palatului din.

Liviu Dragnea, cu mandatul pe masa in Congresul PSD: O sa intreb partidul ce parere are despre mine (VIDEO)

Liviu Dragnea ar putea pierde sefia PSD! Anuntul privind organizarea Congresului PSD pe 10 martie a fost facut oficial. in acest context, Dragnea a declarat ca in cazul in care se vor organiza alegeri,.

Ecaterina Andronescu: Este corect ca PSD sa vina cu o propunere de candidat pentru Presedintie

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a spus, miercuri, ca trebuie ca, in Congresul din 10 martie, PSD sa vina cu o propunere de candidat pentru Presedintie, dupa ce, in luna ianuarie, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca el considera ca desemnarea unui candidat la prezidentiale inca din acest an ar fi o mare greseala.

EXCLUSIV Schimbare de macaz la Constanta. Felix Stroe il sustine pe Liviu Dragnea la congresul PSD

Daca in ianuarie il sustinea pe Mihai Tudose si il contra pe Liviu Dragnea, acum presedintele PSD Co.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )