Libnet.ro
UNICEF

15:15

intalnire de ultima ora la Palatul Victoria. Dancila a chemat mai multi ministri la discutii

Antena3 Antena3,
intalnire de ultima ora la Palatul Victoria. Dancila a chemat mai multi ministri la discutii

Intalnire de ultima ora la Palatul Victoria!Vicepremierul Anca Birchall, ministrul justitiei, Tudorel Toader, dar si cel al fonsurilor europene, Rovana Plumb au discutat cu premierul Viorica. continuă pe Antena3

intalnire de ultima ora la Palatul Victoria. Tudorel Toader, despre discutiile cu Viorica Dancila:Trebuie sa luam masuri pregatitoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, luni dimineata, o discutie cu premierul Viorica Dancila. intalnirea a durat aproape doua ore, iar Toader sustine ca a informat-o pe Dancila despre concluziile.

intalnire de ultima ora. Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, fata in fata

Intalnire de ultima ora intre liderii Coalitiei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sunt fata in fata, iar printre temele de discutie sunt doua extrem de importante: posibila suspendare a lui Kla.

Anunt bomba de la Dacia: Ce se intampla cu toti samsarii de masini! Avertisment de ultima ora pentru toti soferii...

Rasturnare de situatie pe piata auto din Romania. Daca pana acum romanii preferau sa cumpere o masina straina second-hand in locul unei Dacii, acum sunt mult mai tentati sa achizitioneze o Dacie noua,.

Anunt de ultima ora de la Vocea Romaniei! Fanii au ramas STUPEFIATI: Da, este vorba de Tudor Chirila...

Tudor Chirila s-a aratat plin de energie in prima zi de filmari pentru cel de-al optulea sezon pentru Vocea Romaniei. Prima zi de filmari a fost foarte buna din punct de vedere al energiei si mai ales al.

ULTIMA ORA! Incendiu de proportii la platforma austriecilor Holzindustrie Schweighofer, din Sebes. Autoritatile actioneaza de URGENTA

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dupa-amiaza, in incinta platformei Holzindustrie Schweighofer din Sebes, mai multe echipaje de pompieri militari actionand de urgenta pentru stingerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )