Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta cruciala de la PSD: Toti colegii mi-au cerut ferm sa nu demisioneze Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Sunt sute de exemple precum Insula Belina

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta cruciala de la PSD: Toti colegii mi-au cerut ferm sa nu demisioneze Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Sunt sute de exemple precum Insula Belina

Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, la finalul sedintei PSD, despre decizia conducerii PSD de a le sustine pe vicepremierul Sevil Shhaideh si pe ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana. continuă pe Antena3

Rovana Plumb, declaratii dupa sedinta cruciala a PSD: Am actionat in interesul cetatenilor. Nu consider ca trebuie sa demisionez

Ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat la finalul sedintei PSD ca este nevinovata si ca intotdeauna a respectat legea. Am actionat in interesul cetatenilor. Nu.

Sedinta cruciala in PSD. Liderii social democrati discuta daca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb raman in Guvern

UPDATE - Este sedinta cruciala la aceasta ora in PSD. Liderii social democrati discuta daca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb raman in Guvern, dupa ce DNA a anuntat ca acestea sunt.

Dialog atipic Liviu Dragnea-Viktor Orban. Ce au discutat liderul PSD si premierul Ungariei

Liviu Dragnea a anuntat sambata, intr-o postare pe Facebook, ca Ungaria va acorda din nou tot sprijinul necesar Romaniei pentru ca statul nostru sa faca parte din Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE).

Liviu Dragnea sustine ca va fi chemat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Nu am fost chemat la DNA, a spus Liviu Dragnea, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Liviu Dragnea. dupa sedinta PSD: Toti colegii le-au cerut sa nu demisioneze. Intram intr-o zona periculoasa (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat la finalul sedintei partidului privind soarta in guvern a lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb ca partidul sau adunat in Biroul Permanent National a decis.

Liviu Dragnea, dupa sedinta PSD: Toti colegii le-au cerut sa nu demisioneze. Intram intr-o zona periculoasa (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat la finalul sedintei partidului privind soarta in guvern a lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb ca partidul sau adunat in Biroul Permanent National a decis.

Sedinta liderilor PSD, inceputa cu o ora intarziere, dupa o intalnire intre Dragnea, Tudose si Tariceanu

Sedinta Biroului Permanent National al PSD a inceput luni cu aproape o ora intarziere, dupa ce presedintele PSD Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose au venit de la o intalnire avuta cu Calin Popescu-Tariceanu, la sediul ALDE. Dragnea a anuntat jurnalisti ca la sedinta liderilor PSD privind situatia ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb va ajunge si Tariceanu.

Liviu Dragnea: Nu cred ca nu ma cheama la DNA / Voi vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul constitutional sa votez asa cum doresc

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara, in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la Directia Nationala Anticoruptie, chiar daca, in opinia sa, dosarul Belina este o fictiune, un atac violent la adresa Guvernului. Dragnea a anuntat si ca va vota impotriva ridicarii imunitatii Rovanei Plumb, deputat PSD, pe care DNA a cerut sa o poata ancheta in dosarul Belina: Eu unul voi vota impotriva, sa spun de pe acum, n-au decat sa tipe toti. Am dreptul acesta constitutional sa votez asa cum doresc eu si imi voi exercita acest drept.

PMP subliniaza ca Liviu Dragnea trebuie sa dispara din politica

Partidul Miscarea Populara cere demisia din Guvern a vicepremierului Sevil Shhaideh, aratand ca toti oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea ajung finalmente la DNA, motiv pentru care liderul PSD ar trebui sa dispara din peisajul politic romanesc.

Liviu Dragnea a anuntat ca va vota impotriva cererii de ridicare a imunitatii ministrului Rovana Plumb: Sa tipe si ambasadele, sa tipe toti

Liviu Dragnea a anuntat, la postul de televiziune Antena 3, ca va vota impotriva cererii DNA de ridicare a imunitatii ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb, el aratand ca isi va exercita acest drept chiar daca tipa toti si tipa si ambasadele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )