Libnet.ro
UNICEF

09:45

Lovitura in plin scandal intern in PSD: Sevil Shhaideh, miercuri la DNA. Ar putea sa i se schimbe calitatea din dosarul Belina

B1 B1,
Lovitura in plin scandal intern in PSD: Sevil Shhaideh, miercuri la DNA. Ar putea sa i se schimbe calitatea din dosarul Belina

Vicepremierul Sevil Shhaideh se va prezenta miercuri, de la ora 14, in fata procurorilor DNA pentru a da noi declaratii in dosarul penal privind trecerea Insulei Belina de la Apele Romane la CJ. continuă pe B1

Surse: Sevil Shhaideh va fi chemata miercuri la DNA

Vicepremierul Sevil Shhaideh va fi chemata la sediul DNA, miercuri la ora 14. 00, in dosarul Belina. Potrivit unor surse, vicepremierului i s-ar putea schimba calitatea procesuala in dosarul.

Surse: Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop, ministrii pe care premierul Tudose ii ia in calcul pentru remaniere

Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop sunt principalii ministri vizati de premierul Mihai Tudose pentru remaniere, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Lor li se adauga si Rovana Plumb si Viorel Ilie, in cazul carora, la fel ca si Sevil Shhaideh, DNA a inceput urmarirea penala. Tudose a declarat in aceasta seara la Antena 3 ca va avea loc o mica remaniere, cu cel putin doi ministri care vor fi invitati sa plece din guvern.

Varianta-surpriza in Guvernul Tudose. Cine i-ar lua locul lui Sevil Shhaideh

Vicepremierul Marcel Ciolacu va fi numit de Mihai Tudose ministru al Dezvoltarii dupa ce o va scoate din guvern pe Sevil Shhaideh, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate situatiei, scrie Hotnews. Dupa.

Surse: Marcel Ciolacu, noul ministru al Dezvoltarii in locul lui Sevil Shhaideh

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala. Potrivit unor surse citate de HotNews. ro , vicepremierul Marcel Ciolacu va fi numit la Ministerul Dezvoltarii in locul lui Sevil Shhaideh.

Surse: Marcel Ciolacu va fi noul ministru al Dezvoltarii in locul lui Sevil Shhaideh

Vicepremierul Marcel Ciolacu va fi numit de Mihai Tudose ministru al Dezvoltarii dupa ce o va scoate din guvern pe Sevil Shhaideh, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate situatiei. Dupa ce va face.

Surse: Marcel Ciolacu va fi noul ministru al Dezvoltarii in locul lui Sevil Shhaideh

Vicepremierul Marcel Ciolacu va fi numit de Mihai Tudose ministru al Dezvoltarii dupa ce o va scoate din guvern pe Sevil Shhaideh, au declarat HotNews. ro surse apropiate situatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )