Libnet.ro
UNICEF

10:31

Mihai Tudose: Salariile nu scad sub nicio forma / Premierul sustine ca totalul contributiilor scade de la 39% la 35% odata cu transferul de la angajator la angajat

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose: Salariile nu scad sub nicio forma / Premierul sustine ca totalul contributiilor scade de la 39% la 35% odata cu transferul de la angajator la angajat

Premierul Mihai Tudose si vicepremierul Marcel Ciolacu au declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca salariile nu vor scadea sub nicio forma in urma transferului contributiilor de la angajator la angajat incepand din ianuarie 2018. Tudose sustine ca odata cu transferul, totalul contributiilor va fi de 35%, fata de 39% in prezent. continuă pe Hotnews

Semnele precoce ale bolii Alzheimer! Iata ce nu ar trebui sa ignori sub nicio forma

Alzheimer este o boala degenerativa, progresiva, care determina mai multe tipuri de modificari in creierul persoanelor afectate. In primele stadii ale bolii, simptomele nu sunt foarte evidente. Apoi pacientul incepe.

Un liberal trece in tabara lui Mihai Tudose. Ce functie i-a dat premierul fostului copresedinte al PNL Diaspora

Liberalul Victor Ionescu a fost numit in functia de subsecretar de stat la Ministerul Romanilor de Pretutindeni, prin decizia premierului Mihai Tudose. in trecut, Ionescu a fost co-presedinte al PNL Diaspora.

Sedinta extrem de importanta: Klaus Iohannis si Mihai Tudose, intrevedere la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose se vad marti cu ocazia sedintei de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii care are loc incepand cu ora 14. Aceasta intalnire vine.

Premierul Mihai Tudose a inspectat santierul Autostrazii Lugoj Deva: Am gasit 600 de oameni pe santier

Prim-ministrul Romaniei s-a aflat, vineri, intr-o vizita de lucru in judetul Hunedoara, inceputa pe santierul Autostrazii Lugoj Deva si continuata la Termocentrala Mintia si la spitalul judetean. Sambata, Mihai Tudose va ajunge in Valea Jiului.

CUMETRII POLITICE BIZARE, la Palatul Victoria: Fina unui fost lider liberal, noua consiliera a premierului Mihai Tudose

Numire surpriza in Guvernul Romaniei! Premierul Mihai Tudose a instalat in functia de consilier de stat pe Elena Dascalu, nimeni alta decat fina fostului lider liberal, Dan Radu.

Mihai Tudose, vizita neanuntata pe santierul autostrazii Deva - Lugoj. Surpriza: muncitorii lucrau

Premierul Mihai Tudose a efectuat, vineri, o vizita neanuntata pe santierul viitoarei autostrazi Deva - Lugoj pentru a vedea situatia lucrarilor, au precizat surse guvernamentale pentru Agerpres.

Fina unui fost important lider liberal, noua consiliera a premierului Mihai Tudose

Numire surpriza in Guvernul Romaniei! Premierul Mihai Tudose a instalat in functia de consilier de stat pe Elena Dascalu, nimeni alta decat fina fostului lider liberal, Dan Radu.

Elena Doina Dascalu, fost vicepresedinte al Curtii de Conturi, a fost numita consilier de stat al premierului Mihai Tudose

Elena Doina Dascalu, care pana de curand a detinut functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, a fost numita joi consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al prim-ministrului, potrivit unei decizii semnate de premierul Mihai Tudose. Elena Doina Dascalu, apropiata a sefilor ALDE, este sustinuta si pentru o functie de membru in Consiliul de Administratie al Electrica.

Mihai Tudose: Romania este una dintre cele mai mandre natiuni din UE

Romania are multe de oferit in domenii ca agricultura, industria high-tech, IT si productia industriala, a declarat premierul Mihai Tudose, joi, la deschiderea Business Development Conference, eveniment or.

Ion Cristoiu: isi da seama Mihai Tudose c-ar putea avea soarta unui alt alintat al Sistemului - Gabriel Oprea?

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre premierul Mihai Tudose, caruia ii transmite ca ar putea avea soarta lui Gabriel Oprea. Ion Cristoiu a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )