Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ora 13.30. Se decide soarta Guvernului. Premierul Tudose, intalnire cu Liviu Dragnea la sediul PSD

Adevărul Adevărul,
Ora 13.30. Se decide soarta Guvernului. Premierul Tudose, intalnire cu Liviu Dragnea la sediul PSD

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD Liviu Dragnea se vor intalni la ora 13. 30 la sediul partidului din Kiseleff penntru a discuta, barbateste, despre remanierea ministrilor cu probleme penale. Surse din PSD au declarat pentru Adevarul ca la discutie vor mai lua parte cativa lideri apropiati de Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Marian Neacsu si vicepremierul Marcel Ciolacu. continuă pe Adevărul

Surse: Premierul Tudose, intalnire cu noul numar 1 mondial WTA, Simona Halep

Premierul Mihai Tudose a avut o intalnire, luni, la Palatul Victoria cu jucatoarea de tenis Simona Halep, care a devenit numarul 1 mondial, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale.

A inceput atacul lui Dragnea la premierul Tudose? UPDATE: A venit si riposta

Inca n-au trecut patru luni intregi dupa ce Liviu Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ca liderul PSD pare sa fi declansat atacul la premierul Tudose, instalat in vara dupa caderea lui Grindeanu. Toate informatiile obtinute de HotNews. ro, confirmate din mai multe surse, indica faptul ca s-au intetit conflictele intre cei doi, iar ultimul mare motiv de disputa ar fi refuzul premierului de a semna sesizarea la Curtea Constitutionala pe conflict intre puterile statului dupa ce DNA a inceput ancheta in dosarul Belina. 30: Premierul Mihai Tudose a admis, luni seara, la Sinteza Zilei, ca relatiile cu Liviu Dragnea s-au deteriorat si a anuntat o iminenta remaniere. Primii vizati ar fi ministri cu probleme penale protejati de liderul PSD. De acum, razboiul Dragnea - Tudose este pe fata, se desfasoara la vedere. Din momentul asumarii lui, Mihai Tudose nu mai are prea mult timp la dispozitie.

Premierul Tudose a anuntat ca a discutat cu Halep, Tiriac si Nastase despre o solutie pentru Arenele BNR

Premierul Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca a avut la Guvern o intrevedere cu jucatoarea de tenis Simona Halep, noul nr. 1 mondial WTA, la care au participat si fostii mari tenismeni Ion Tiriac si Ilie Nastase .

A inceput atacul lui Dragnea la premierul Tudose?

Inca n-au trecut patru luni intregi dupa ce Liviu Dragnea si-a dat jos propriul guvern, ca liderul PSD pare sa fi declansat atacul la premierul Tudose, instalat in vara dupa caderea lui Grindeanu. Toate informatiile obtinute de HotNews. ro, confirmate din mai multe surse, indica faptul ca s-au intetit conflictele intre cei doi, iar ultimul mare motiv de disputa ar fi refuzul premierului de a semna sesizarea la Curtea Constitutionala pe conflict intre puterile statului dupa ce DNA a inceput ancheta in dosarul Belina.

Liderii PSD se reunesc intr-o sedinta de urgenta pentru a decide remanierea Guvernului

Liderii PSD se reunesc la ora 13. 30, intr-o sedinta de urgenta, in scandalul momentului: cel putin cinci ministri ar urma sa fie dati afara din Guvern de Mihai Tudose. Aproape certa este.

Premierul Mihai Tudose, intalnire cu presedintele Iohannis la Cotroceni

Premierul Mihai Tudose se afla, la momentul transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, unde are o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, cel mai probabil despre noua criza politica, au declarat sur.

Dragnea si Tudose, intalnire cu delegatia SUA la Adunarea Parlamentara NATO de la Bucuresti

Premierul Mihai Tudose si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, se intalnesc, sambata, cu membrii delegatiei Congresului Statelor Unite ale Americii la Adunarea Parlamentara NATO, care se desfasoara la Bucuresti, transmite Mediafax.

UPDATE Premierul Tudose ii declara razboi lui Dragnea: Are in vedere o remaniere guvernamentala in aceasta saptamana. Sunt vizate si protejatele sefului PSD. Cum se pozitioneaza pesedistii

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, ca cel putin trei membri ai Guvernului vor fi remaniati. Printre ei, se numara si protejatele sefului PSD, Liviu Dragnea, care sunt cercetate in dosarul Belina.

Premierul Tudose: Situatia e un pic ca la Grindeanu. Atunci, mai multa lume ii cerea sa plece. Mie mi-au cerut sa nu cumva sa plec

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, ca situatia din prezent de la nivelul Executivului poate e un pic asemanatoare cu cea a Guvernului Grindeanu, precizand insa ca multi colegi din PSD i-au cerut sa nu plece de la conducerea Executivului, potrivit Agerpres.

Conducerea PSD, in sedinta, dupa ce premierul Tudose a anuntat remanieri. Badalau iese cu explicatii: Nimeni nu s-a nascut ministru. Daca sunt antipatii sau simpatii personale intre Dragnea si Tudose, nu intereseaza pe nimeni

Conducerea PSD se reuneste marti de la ora 13:30, la sediul central al partidului din Bulevardul Kiseleff, intr-o sedinta informala in care se vor discuta o eventuala remaniere de Guvern precum si situatia aparent tensionata dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )