Libnet.ro
UNICEF

10:15

Paul Stanescu: Referendumul pentru familie va avea loc in luna mai

B1 B1,
Paul Stanescu: Referendumul pentru familie va avea loc in luna mai

Vicepremierul Paul Stanescu a precizat ca in luna mai va avea loc referendumul pentru familie. in luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, a declarat Stanescu, citat de Hotnews. continuă pe B1

Vicepremierul Paul Stanescu: Referendum pentru familie, in luna mai

Vicepremierul Paul Stanescu a anuntat ca referendumul pentru familie va fi organizat in luna mai a acestui an. in curs de actualizare .

Vicepremierul Paul Stanescu: Referendumul pentru familie, in luna mai

Vicepremierul Paul Stanescu, detinator si al functiei de vicepresedinte al PSD, a auntat ca in luna mai va fi organizat referendumul prin care este redefinita definitia casatoriei, aceast fiind uniunea liber consimtita intre barbat si femeie, nu intre soti.

Vicepremierul Paul Stanescu: Referendum pentru familie, n luna mai

In luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, a declarat luni dimineata vicepremierul Paul Stanescu, raspunzand unor intrebari ale jurnalistilor. Organizarea referendumului pentru familie este una dintre temele ce vor fi abordate luni in cadrul Biroului Permanent National la PSD, care are loc la Palatul Parlamentului.

Referendum pentru familie, in luna mai

In luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, a declarat astazi dimineata vicepremierul Paul Stanescu, raspunzand unor intrebari ale jurnalistilor. Organizarea referendumului pentru familie este una dintre temele ce vor fi abordate luni in cadrul Biroului Permanent National la PSD, care are loc la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

SONDAJ Ce e prioritar, referendum pentru familie sau dezbatere despre parteneriatul civil?

Vicepremierul Paul Stanescu a spus, luni, ca in luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, referendumul fiind o tema a Biroului Permanent National al PSD. Tot luni, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca vrea sa analizeze oportunitatea legiferarii unui tip de parteneriat civil, pentru ca nu putem sa nu analizam si situatia unei minoritati din Romania. Participa la sondajul HotNews. ro: Ce e prioritar, referendum pentru familie sau dezbatere despre parteneriatul civil?.

Vicepremierul Paul Stanescu: n aceasta luna vom veni cu o lege a achizitiilor publice. Robert Negoita, presedinte al Asociatiilor Municipiilor, ar vrea o unitate centralizata de achizitii publice

Vicepremierul Paul Stanescu a anuntat ca, pana la sfarsitul acestei luni, Guvernul va modifica Legea achizitiilor publice, relateaza Agerpres. De asemenea, primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania, ar dori modelul austriac in aceasta privinta.

Paul Stanescu: E neconstitutional ca Guvernul sa stabileasca o limita fixa de impozitare, autoritatile locale sunt libere sa o faca

Autoritatile locale sunt libere sa stabileasca nivelul de impozitare pentru cladiri si este neconstitutional ca Guvernul sa stabileasca o limita fixa, a declarat luni vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, citat de Agerpres.

Paul Stanescu: nfiintarea unui parc industrial n parteneriat cu China, o prioritate

Vicepremierul Paul Stanescu, care s-a intalnit vineri cu ambasadorul Beijingului la Bucuresti, Xu Feihong, afirma ca infiintarea unui parc industrial in parteneriat cu China reprezinta o prioritate pentru atragerea investitiilor care vad Romania ca o poarta strategica pentru intrarea in Uniunea Europeana.

Radu Banciu, despre gropile de pe pista aeroportului Otopeni: Astea sunt probleme pentru ordonante de urgenta, nu referendumul pentru familie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu problemele de la aeroportul Otopeni semnalate de directorul Tarom care s-a plans ca schimba saptamanal si de 5 ori rotile.

Barcelona, pregatita sa l transfere pe Antoine Griezmann - Negocierile cu Atletico vor avea loc n urmatoarele zile -*- Barcelona, pregatita sa l transfere pe Antoine Griezmann - Negocierile cu Atletico vor avea loc n urmatoarele zile

Antoine Griezmann 27 de ani), atacantul lui Atletico Madrid, este dorit insistent pe Camp Nou, iar primele discutii intre reprezentantii celor doua cluburi pentru transferul francezului vor avea loc in urmatoarele zile, anunta presa internationala. Barcelona este dispusa sa plateasca mai mult decat clauza de reziliere de 100 de milioane de euro a lui Griezmann, pentru a se asigura ca tranzactia va fi realizata rapid si fara probleme.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )