Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

ACTUALIZARE 16:15 Surse: Vicepremierul Sevil Shhaideh si-a delegat atributiile pentru o zi secretarului de stat Sirma Caraman Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE), si-a delegat pentru o zi atributiile secretarului de stat in MDRAPFE Sirma Caraman, potrivit unor surse oficiale. *ACTUALIZARE 13:37 Tudose, despre Shhaideh si Plumb: Sunt pe zona de relatie cu Bruxelles-ul, de aici apare problema *ACTUALIZARE 13:28 Dragnea, intrebat daca ia in calcul demisia lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Nu eu trebuie sa demisionez ----- Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat astazi, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. continuă pe Ziarul Bursa

Intalnire Mihai Tudose - Liviu Dragnea la Parlament. / Tudose: Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Seful Guvernului s-a intalnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor, iar intalnirea a durat o jumatate de ora, potrivit News. ro.

Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat astazi, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, potrivit unei surse din presa.

Liviu Dragnea neaga ca s-ar fi discutat despre demisiile ministrilor Dezvoltarii Regionale si Fondurilor Europene

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a negat miercuri ca s-ar fi discutat despre demisiile ministrilor Dezvoltarii Regionale, Sevin Shhaideh, si al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, nume vehiculate pe lista de remaniere a Cabinetului Tudose, scrie Agerpres.

Dragnea, intrebat daca ia in calcul demisiile ministrilor Shhaideh si Plumb: Nu eu trebuie sa demisionez

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, intrebat daca ia in calcul demisia celor doi ministri cu probleme penale ai partidului, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, ca nu el.

Mihai Tudose, despre Rovana Plumb si Sevil Shhaideh: Avem doua perceptii, prezumtia de nevinovatie si perceptia de la Bruxelles, care e cu totul alta

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri ca exista doua perceptii in cazul ministrilor aflati in vizorul DNA, printre care Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: prezumtia de nevinovatie si perceptia de la Bruxelles, care este cu totul alta.

Surse: Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop, ministrii pe care premierul Tudose ii ia in calcul pentru remaniere

Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop sunt principalii ministri vizati de premierul Mihai Tudose pentru remaniere, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Lor li se adauga si Rovana Plumb si Viorel Ilie, in cazul carora, la fel ca si Sevil Shhaideh, DNA a inceput urmarirea penala. Tudose a declarat in aceasta seara la Antena 3 ca va avea loc o mica remaniere, cu cel putin doi ministri care vor fi invitati sa plece din guvern.

Sevil Shhaideh nu participa la sedinta saptamanala de Guvern

Vicepremierul Sevil Shhaideh a luat decizia de a nu participa la sedinta de miercuri a Guvernului, delegand atributii in acest sens unui secretar de stat. Reamintim ca premierul Mihai Tudose si-a exprimat intentia de a o schimba din functie, in conditiile in care este implicata in dosarul Belina. In schimb, Rovana Plumb, alt ministru pe care doreste premierul sa il schimbe, fiind implicat de asemenea in dosarul Belina, participa la sedinta de Guvern.

Mihai Tudose: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb nu au demisionat

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au fost din nou fata in fata, pentru cateva minute, in Parlament, in biroul liderului PSD. in ultimele ore au fost negocieri intense, in conditii.

UPDATE Sevil Shhaideh a parasit sediul DNA, dupa ce a fost audiata in dosarul Belina. Intrebata daca demisioneaza din Guvern: Voi anunta maine in CEx. Nu fac declaratii legate de pozitia mea pe scarile DNA-ului

Vicepremierul Sevil Shhaideh a ajuns, cu putin timp in urma, la DNA. Shhaideh nu a facut declaratii la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Sevil Shhaideh este urmarita penal de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu in legatura cu trecerea ilegala a insulei Belina din proprietatea statului la o firma privata. DNA a cerut Parlamentului si avizarea urmaririi penale a Rovanei Plumb in acest dosar. UPDATE: Sevil Shhaideh a parasit sediul DNA dupa mai putin de o ora. Intrebata daca va demisiona din Guvern, ea a raspuns ca Cel care m-a numit este CEx, voi anunta maine in CEx Comitetului Executiv al PSD - n. red. Va rog sa imi permiteti sa nu fac declaratii legate de pozitia mea pe scarile DNA-ului.

Rovana Plumb, laudata de la Bruxelles, de Carsten Rasmussen: Va felicit pentru ca v-ati respectat promisiunea

In timp ce premierul Tudose sustine caremanierea lui Shhaideh ssPlumb se impune pentru caavem probleme in relatia cu Bruxellesul, Rovana Plumb se va intalni azi la ora 17 cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )