Libnet.ro
UNICEF

09:30

RALUCA TURCAN: Romania nu este pregatita pentru pensionarea obligatorie la 70 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: Romania nu este pregatita pentru pensionarea obligatorie la 70 de ani

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca in prezent Romania nu este pregatita pentru pensionarea obligatorie la 70 de ani, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan: Se lucreaza la un proiect pentru cresterea optionala a varstei de pensionare la 70 de ani

Raluca Turcan a declarat ca Romania nu este pregatita pentru pensionarea obligatorie la 70 de ani, dar se impune o discutie despre posibilitatea ca romanii sa poata opta pentru a lucra pana la aceasta.

Raluca Turcan, veste buna pentru profesori la inceput de an. Ce se va intampla cu salariile lor in 2020

In spatiul media din ultimele zile a circulat informatia ca salariile angajatilor din mediul educational nu vor mai creste. Dar, Raluca Turcan vine si spune ca sunt luate in calcul de Guvernul Orban, conform calendarului. Raluca Turcan, veste buna pentru profesori la inceput de an De multe ori, din surse trunchiate sau nu, se preiau .

Raluca Turcan tempereaza elanul lui Florin Citu privind pilonul II de pensii

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat la Palatul Victoria, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie discutate procente si termene exacte fara simulari legate de o asemenea modificare la pilonul II de pensii, pentru ca ar agita inutil opinia publica, dupa ce Florin Citu a anuntat cresterea contributiei la pilonul II.

Raluca Turcan: PNL nu vrea sa dea oamenii afara din institutiile publice, dar unii vor pleca

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca, in acest moment, institutiile publice se afla intr-un fe.

MARIUS BODEA (PNL): Proiectul autostrazii Iasi-Targu Mures este eligibil pentru finantarea integrala din fonduri europene nerambursabile

Presedintele Comisiei pentru Transporturi si Infrastructura, deputatul PNL Marius Bodea, sustine ca autostrada Iasi-Targu Mures este eligibila pentru finantare din fonduri europene, adaugand ca exista vointa politica necesara pentru realizarea lucrarii, potrivit News. ro.

Turcan: Se lucreaza la un proiect pentru cresterea optionala a varstei de pensionare la 70 de ani

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca Guvernul nu exclude introducerea posibilitatii ca angajatii sa opteze pentru a lucra pana la varsta de 70 de ani, insa sustine ca Romania nu este pregatita pentru acest lucru.

Teodor Melescanu, despre conflictul din Orientul Mijlociu: Nu cred ca pentru moment Romania este expusa

Fostul ministru de externe Teodor Melescanu a declarat miercuri ca este nevoie de o pozitie unitara a UE in privinta conflictului SUA-Iran, astfel incat conflictul desfasurat acum pe teritoriul Irakului sa nu extinda si in alte tari.

Titus Corlatean, despre conflictul iraniano-american: Nu avem motive sa credem ca Romania este expusa

Fostul ministru de Externe Titus Corlatean, spune ca Romania nu este expusa in cadrul conflictului iraniano-american si ca va solicita oficial audieri in Parlament a responsabililor guvernamentali, pentru ca Legislativul sa fie informat asupra situatiei.

Alina Mungiu Pippidi: Romania este ca si in razboi cu Iranul

Politologul Alina Mungiu Pippidi sustine ca Romania va fi prinsa cu siguranta in razboiul dintre SUA si Iran.

RAZBOIUL E APROAPE! Cine este eligibil pentru a fi recrutat de Armata Romana! Vezi daca te afli pe lista

Perspectiva unui razboi in Orient este tot mai aproape in contextul amplificarii tensiunilor dintre SUA si Iran. Teama privind izbucnirea unui razboi de amploare au determinat unele voci sa prevada inclusiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )