Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sustinere puternica pentru premierul Mihai Tudose. Cine sunt social-democratii care i-au cerut lui Tudose sa nu demisioneze

Antena3 Antena3,
Sustinere puternica pentru premierul Mihai Tudose. Cine sunt social-democratii care i-au cerut lui Tudose sa nu demisioneze

Premierul Mihai Tudose s-ar fi intalnit, luni, la Guvern, cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, secretarul general al PSD, Marian Neacsu, vicepremierul Marcel Ciolacu si liderul PSD Olt,. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose: Nu sunt intr-un moment fericit al relatiei cu Dragnea. Ce a anuntat seful Executivului despre demisia sa

Premierul Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca nu se afla intr-un moment fericit al relatiei cu Liviu Dragnea, urmand sa lamuresca marti toate diferendele pe care le are cu seful PSD.

UPDATE Premierul Mihai Tudose anunta remanieri: Cine sunt ministrii vizati

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala. Sunt vizati cei trei ministri cu probleme penale Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie), dar si cel putin alti doi membri ai Cabinetului.

ADEVARATUL MOTIV pentru care premierul Mihai Tudose a ANUNTAT REMANIERI

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, ca premierul Mihai Tudose e suparat ca unele lucruri nu functioneaza in Guvern, dar ca nu a fost niciun scandal, ci sunt discutii. b.

Motivul pentru care premierul Mihai Tudose a anuntat remanieri

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, ca premierul Mihai Tudose e suparat ca unele lucruri nu functioneaza in Guvern, dar ca nu a fost niciun scandal, ci sunt discutii. b.

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca are in vedere demiterea a cel putin doi ministri. Sunt vizate si protejatele lui Dragnea

Premierul Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca are in vedere remanierea a cel putin doi ministri.

Premierul Mihai Tudose vrea o remaniere guvernamentala: Cel putin doi ministri ar putea sa paraseasca Guvernul

Premierul Mihai Tudose ia in considerarea o remaniere guvernamentala, care va avea loc in aceasta saptamana. Saptamana aceasta voi lua niste decizii dure sau necesare. Sunt cel.

Prima reactie din interiorul PSD dupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat mica remaniere: imi e atat de scarba incat cu greu ma pot aduna pentru a comenta

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a avut o prima reactiedupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat mica remaniere. Va amintim ca Mihai Tudose a declarat luni seara la Antena 3 ca exista niste ministri cu.

Premierul Mihai Tudose discuta cu ambasadorul Hans Klemm la Palatul Victoria

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, si mai multi membri ai Congresului SUA au o intrevedere, sambata, cu premierul Mihai Tudose, au declarat, pentruAGERPRES, surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose a discutat cu ambasadorul Hans Klemm si mai multi congresmeni la Palatul Victoria

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, si mai multi membri ai Congresului SUA au avut o intrevedere, sambata, cu premierul Mihai Tudose, au declarat, pentruAGERPRES, surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose, intalnire cu presedintele Iohannis la Cotroceni

Premierul Mihai Tudose se afla, la momentul transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, unde are o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, cel mai probabil despre noua criza politica, au declarat sur.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )