Libnet.ro
UNICEF

10:00

Varianta-surpriza in Guvernul Tudose. Cine i-ar lua locul lui Sevil Shhaideh

Antena3 Antena3,
Varianta-surpriza in Guvernul Tudose. Cine i-ar lua locul lui Sevil Shhaideh

Vicepremierul Marcel Ciolacu va fi numit de Mihai Tudose ministru al Dezvoltarii dupa ce o va scoate din guvern pe Sevil Shhaideh, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate situatiei, scrie Hotnews. Dupa. continuă pe Antena3

Cine ar putea pleca din Guvernul Tudose. Iata numele care se regasesc pe lista neagra a premierului

Bate vant de remaniere in Guvernul Tudose. Mai multi ministri sunt pe picior de plecare dupa ce un sondaj de opinie a aratat o prabusire a increderii romanilor in executiv.

Scandal in PSD II. Cine ar putea pleca din Guvernul Tudose. Iata numele care se regasesc pe lista neagra a premierului

Bate vant de remaniere in Guvernul Tudose. Mai multi ministri sunt pe picior de plecare dupa ce un sondaj de opinie a aratat o prabusire a increderii romanilor in executiv.

Firmele a opt ministri din Guvernul Tudose si ale lui Tariceanu nu au aplicat pentru split TVA - Raluca Turcan

Vicepresedintele PNL Raluca Turcan anunta intr-o postare pe Facebook ca firmele in care 8 ministri sunt actionari nu au aplicat pentru plata defalcata a TVA, masura luata chiar de guvernul Tudose. Turcan denunta o schizofrenie guvernamentala.

Liviu Dragnea si Marius Pieleanu: Sondajul Avangarde care anunta prabusirea increderii in Guvernul Tudose nu a fost comandat de PSD

Liviu Dragnea, presedintele PSD, si sociologul Marius Pieleanu au declarat luni ca sondajul Avangarde prezentat vineri de Pieleanu la Antena 3 nu a fost comandat de PSD. Reamintimc a sondajul arata o prabusire a increderii in guvernul Tudose in doar o luna.

VIDEO Split PSD, dupa 103 de zile cu Guvernul Tudose. Culisele sedintei in urma careia Dragnea si Tudose au mimat impacarea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost fortat de baronii Partidului Social Democrat sa accepte remanierea dorita de premierul Mihai Tudose. Acesta refuza sa puna umarul la salvarea liderului social democrat de justitie si intentioneaza sa debarce o serie de ministri apropiati de acesta, in frunte cu vicepremierul Sevil Shhaideh.

Sustinere puternica pentru premierul Mihai Tudose. Cine sunt social-democratii care i-au cerut lui Tudose sa nu demisioneze

Premierul Mihai Tudose s-ar fi intalnit, luni, la Guvern, cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, secretarul general al PSD, Marian Neacsu, vicepremierul Marcel Ciolacu si liderul PSD Olt,.

Acuzatii grave la adresa lui Mihai Tudose: Cine face declaratii bomba despre premier

Conflictul din PSD se adanceste tot mai mult, iar lucruri nebanuite ies la iveala despre Mihai Tudose. Fostul presedinte ANRP, Ingrid Mocanu, a vorbit despre situatia din Guvern si spune ca premierul e.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )