Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vicepremierul Paul Stanescu: Referendum pentru familie, n luna mai

Hotnews Hotnews,
 Vicepremierul Paul Stanescu: Referendum pentru familie, n luna mai

In luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, a declarat luni dimineata vicepremierul Paul Stanescu, raspunzand unor intrebari ale jurnalistilor. Organizarea referendumului pentru familie este una dintre temele ce vor fi abordate luni in cadrul Biroului Permanent National la PSD, care are loc la Palatul Parlamentului. continuă pe Hotnews

Vicepremierul Paul Stanescu: Referendum pentru familie, in luna mai

Vicepremierul Paul Stanescu a anuntat ca referendumul pentru familie va fi organizat in luna mai a acestui an. in curs de actualizare .

Referendum pentru familie, in luna mai

In luna mai ar trebui sa fie referendum pentru familie, a declarat astazi dimineata vicepremierul Paul Stanescu, raspunzand unor intrebari ale jurnalistilor. Organizarea referendumului pentru familie este una dintre temele ce vor fi abordate luni in cadrul Biroului Permanent National la PSD, care are loc la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

Vicepremierul Paul Stanescu: Referendumul pentru familie, in luna mai

Vicepremierul Paul Stanescu, detinator si al functiei de vicepresedinte al PSD, a auntat ca in luna mai va fi organizat referendumul prin care este redefinita definitia casatoriei, aceast fiind uniunea liber consimtita intre barbat si femeie, nu intre soti.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )