Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vicepremierul Stanescu: Nu se impunea demisia ministrului Carmen Dan

Hotnews Hotnews,
 Vicepremierul Stanescu: Nu se impunea demisia ministrului Carmen Dan

Vicepremierul Paul Stanescu este de parere ca nu se impunea demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Opinia lui Stanescu este una cu greutate in Guvern, el fiind cel care gestioneaza sumele uriase din Programul National de Dezvoltare Locala, controland astfel banii care merg catre liderii din teritoriu. continuă pe Hotnews

Demiterea sefului Politiei, amanata de premier. Tudose vrea sa afle si versiunea lui Bogdan Despescu. Surse: Tudose forteaza demisia ministrului Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose nu vrea sa semneze demiterea din functie a sefului Politiei, Bogdan Despescu, pana cand nu va auzi si argumentele sale, nu doar varianta ministrului de Interne Carmen Dan. Decizia premierului vine in contextul in care acesta forteaza demisia ministrului de Interne Carmen Dan, apropiata de Liviu Dragnea, cel cu care se afla in plin razboi politic.

CUTREMUR in Guvern! Surse: Tudose se gandeste sa-i ceara DEMISIA ministrului Carmen Dan

Un nou scandal e pe cale de a zdruncina PSD! Dupa disputele dintre Mihai Tudose si Liviu Dragnea, premierul da de pamant si cu ministrul de Interne, Carmen Dan. Surse politice au precizat pentru.

MICROFONUL din PRIZA ministrului: CARMEN DAN tocmai a ...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul deschis dupa plangerea depusa chiar de aceasta privind un microfon pe.

Traian Basescu, reactie furibunda dupa ce premierul Tudose a vorbit despre demisia lui Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, la Sinteza zilei, ca,daca va fi lasata, Carmen Dan isi va da demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Seful Executivului a precizat.

IPOCRIZIA MINISTRULUI! Carmen Dan, catre copii: Aveti iNCREDERE in politie (VIDEO)

Trebuie sa aveti incredere in politie. Asta le spunea Carmen Dan anul trecut copiilor in timpul unei vizite la scoala. Asigurarile veneau ca urmare a terifiantului joc Balena Albastra. Astazi insa,.

Microfonul din priza ministrului: Carmen Dan, audiata la Parchetul General (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi in fata procurorilor de la Parchetul General pentru a fi audiata in dosarul deschis dupa plangerea depusa chiar de aceasta privind un microfon pe.

Microfonul din priza ministrului: Carmen Dan, audiata la Parchetul General. Cum a raspuns cand a fost intrebata daca demisioneaza (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la Parchetul General, Carmen Dan a raspuns jurnalistilor care au intrebat daca va demisiona in urma afirmatiilor facute de catre Mihai Tudose care a anuntat miercuri seara.

Mihai Tudose, numit prietenul pedofililor, la Antena 3, dupa ce a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, la cererea ministrului Carmen Dan

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3, ca premierul Mihai Tudose este prietenul pedofililor, dupa ce acesta a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, asa cum ii ceruse ministrul de Interne, Carmen Dan, scrieDCNEWS.

Cazul politistului pedofil: cum au dovedit anchetatorii ca a agresat o fetita si in 2012. Parchetul Capitalei desfiinteaza afirmatiile ministrului Carmen Dan

Dupa ce a fost identificat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii din Drumul Taberei, agentul Eugen Stan a ajuns principalul suspect intr-un alt caz care a avut loc in 2012. Este vorba de agresarea sexuala a unei fetite de sapte ani. in acelasi timp, Parchetul Capitalei anunta ca se desfasoara urmarirea penala in rem pentru agresarea, in 2009, a unui minor, contrazicand-o astfel pe Carmen Dan, care a spus ca aceste fapte s-ar fi prescris.

Marian Godina, despre exprimarea ministrului Carmen Dan: Ministru de Interne in 2018 si vorbeste ca tanti de la taraba care iti vinde decat mere VIDEO

Politistul Marian Godina a luat-o din nou in vizor pe ministrul de Interne Carmen Dan, care a facut greseli de exprimare in aceasta dimineata, cand a dat declaratii cu privire la suspectul de pedofilie, angajat al Brigazii Rutiere Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2186 seconds )