Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIORICA DANCILA are INTERZIS la functiile de conducere din PSD: Nu va candida! Are deja foarte multe de facut

B1 B1,
VIORICA DANCILA are INTERZIS la functiile de conducere din PSD: Nu va candida! Are deja foarte multe de facut

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent national al PSD, ca premierul Viorica Dancila are deja foarte multe de facut si nu va candida pentru functia de presedinte executiv. continuă pe B1

Nu mai vreau sa candiez la nicio functie de conducere in PSD

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat astazi, la finalul Biroului permanent national al PSD, ca nu va mai candida la nicio functie de conducere in PSD si crede ca premierul Viorica Dancila are deja foarte multe de facut si nu va candida nici ea pentru functia de presedinte executiv al PSD.

Cat de bogata e Viorica Dancila. Averea premierului a crescut de la an la an

Averea noului premier PSD, Viorica Dancila, a crescut de la ultima declaratie oficiala cu peste 12 mii de euro. Potrivit ultimului document postat pe site-ul Guvernului saptamana trecuta, primul ministru are in conturi o suma cumulata de peste 120 de mii de euro si este proprietara mai multor terenuri in Predeal, Dolj si Teleorman. Viorica Dancila a avut, in 2017, in calitate de europarlamentar, un venit anual de aproximativ 80. 000 euro.

Be EU. Viorica Dancila, intalniri cruciale la Bruxelles

Viorica Dancila are si azi o agenda incarcata la Bruxelles, caci are multe intalniri importante. Se intalneste cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu presedintele Parlamentului European,.

Viorica Dancila, vizita oficiala la Bruxelles

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, se afla intr-o vizita oficiala la Bruxelles. Viorica Dancila are programate mai multe intalniri importante si se va vedea inclusiv cu Donald Tusk, presedintele.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu

ACTUALIZARE 20:18 Sunt foarte ingrijorata de evolutia proiectelor privind spitalele regionale care au fost aprobate in luna iulie 2015, a declarat Corina Cretu dupa intalnirea de astazi cu Viorica Dancila. ----------- Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut astazi o intrevedere cu comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, in cadrul vizitei la Bruxelles.

Ce spune Viorica Dancila despre condamnarea lui Darius Valcov

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca atitudinea sa in cazul lui Darius Valcov, consilier de stat in aparatul de lucru al prim-ministrului, va fi total schimbata dupa o decizie definitiva a.

Premierul Viorica Dancila cere ridicarea MCV, la Bruxelles: Romania indeplineste toate conditiile

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Dancila a spus ca Romania indeplineste conditiile de aderare la Schengen si cere.

VIDEO Juncker, ironii la Bruxelles, dupa intalnirea cu Viorica Dancila: E al cincilea premier roman cu care ma intalnesc / Mi-as dori ca acest ciclu sa poate fi oprit

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a ironizat miercuri, la Bruxelles, intr-o conferinta comuna de presa cu Viorica Dancila, ca este vorba de al cincilea premier din Romania cu care se intalneste de la inceputul mandatului sau si si-a exprimat speranta ca acest ciclu se va opri.

VIDEO Juncker, ironii la Bruxelles, dupa intalnirea cu Viorica Dancila: E al cincilea premier roman cu care ma intalnesc / Mi-as dori ca acest ciclu sa poata fi oprit

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a ironizat miercuri, la Bruxelles, intr-o conferinta comuna de presa cu Viorica Dancila, ca este vorba de al cincilea premier din Romania cu care se intalneste de la inceputul mandatului sau si si-a exprimat speranta ca acest ciclu se va opri.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila a avut astazi, la Bruxelles, o intrevedere cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene si comisarul european Corina Cretu, ocazie cu care cei trei oficiali au abordat o serie de teme, printre care presedintia romana a Consiliului UE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )