Libnet.ro
UNICEF

20:45

Se cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh din Guvernul Romaniei

Antena3 Antena3,
Se cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh din Guvernul Romaniei

Uniunea Salvati Romania USR) cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine. USR considera ca punerea sub. continuă pe Antena3

USR cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh, urmarita penal in dosarul Belina

Uniunea Salvati Romania cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh, dupa ce aceasta a intrat in vizorul DNA, privind afacerea Belina.

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, urmarita penal n dosarul Belina: Liviu Dragnea a capturat statul, el este cel care a fondat un stat paralel

USR sustine intr-un comunicat de presa ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si cererea de avizare a urmarii penale impotriva Rovanei Plumb, in dosarul Belina, reprezinta dovezi ca Liviu Dragnea si-a creat, in interiorul administratiei statului, o retea personala de subordonati, care sa raspunda ordinelor si intereselor lui. Totodata, USR cere demisia lui Shhaideh din Guvernul Romaniei, pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine, ca un semn de buna-credinta.

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, dupa comunicatul DNA

La aproape trei ore dupa ce DNA a anuntat punerea sub urmarire penala a ministrului Sevil Shhaideh, vine si prima reactie din partea Opzitiei. USR considera ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil.

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, la spital ca urmare a unui accident de munca

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh a ajuns la spital dupa ce a suferit un accident de munca, informeaza ziuaconstanta. ro. Accidentul s-a produs acum doua zile, la Teatrul pentru Copii si Tineret Constanta.

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, in varsta de 80 de ani, la spital in urma unui accident

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh a fost ranita in timpul serviciului, la Teatrul pentru Copii din Constanta. Primele informatii arata ca femeia a fost lovita in timpul unor manevre de.

La 80 de ani, mama lui Sevil Shhaideh a avut un accident de munca si a ajuns la spital

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, angajata la un teatru din municipiul Constanta, a suferit un accident de munca, fiind necesara transportarea ei la spital.

Sevil Shhaideh, urmarita penal intr-un dosar de coruptie. Omul lui Dragnea si-ar pregati demisia din Guvern (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Vicepremierul Sevil Shhaideh si-ar pregati demisia din Guvernul PSD-ALDE, transmit surse guvernamentale citate de EVZ. UPDATE: La iesirea de la DNA, Sevil Shhaideh a declarat ca are calitatea de suspect.

PMP cere demisia lui Shhaideh si considera ca Dragnea trebuie sa dispara din peisajul politic romnesc

PMP cere demisia de urgenta a lui Sevil Shhaideh atat din functia de vicepremier, cat si din cea de ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, dar sustine totodata ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, constituie problema majora si, in consecinta, el trebuie sa dispara din peisajul politic romanesc.

Oficial: Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA in dosarul Insula Belina. Ce acuzatii i se aduc vicepremierului

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusa sub urmarire penala si are calitatea de suspect in dosarulInsula Belina, informeza DNA, intr-un comunicat emis vineri presei. Sevil Shhaideh,.

O noua lovitura pentru Guvernul Tudose: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, in vizorul DNA, dupa ministrul Viorel Ilie. Cum le apara pesedistii

Vicepremierul Romaniei, Sevil Shhaideh, este acuzata de abuz in serviciu, in dosarul Belina, a anuntat DNA. Procurorii anticoruptie cer aviz pentru urmarirea penala a deputatei Rovanei Plumb, acuzata de complicitate la abuz in serviciu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )