Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA, noi informatii in cazul vicepremierului Paul Stanescu

Antena3 Antena3,
DNA, noi informatii in cazul vicepremierului Paul Stanescu

DNA vine cu informatii noi privind redeschiderea dosarului vicepremierul Paul Stanescu, redeschidere care le-a venit ca idee fix cand trebuia sa incurce treburile cu noul Guvern. Si instanta. continuă pe Antena3

iCCJ judeca joi o cerere de redeschidere a unui dosar de urmarire penala pe numele vicepremierului Paul Stanescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca, joi, o cerere de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in cazul vicepremierului Paul Stanescu. Conform site-ului iCCJ, dosarul a fost i.

Ar putea fi redeschis un mai vechi DOSAR PENAL pe numele vicepremierului Paul Stanescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca, joi, o cerere de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in cazul vicepremierului Paul Stanescu. Conform site-ului iCCJ, dosarul a fost.

Denuntatorul vicepremierului Paul Stanescu: M-au sunat de la DNA acum trei saptamani

Fostul deputat PNL Nicolae Stan, denuntatorul lui Paul Stanescu, a confirmat luni, la Antena 3, ca a fost contactat de DNA la inceputul anului, cu privire la dosarului vicepremierului. Deci, nu Stan.

Instanta suprema a amanat discutarea cererii de redeschidere a urmarii penale pe numele vicepremierului Paul Stanescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, joi, pentru 8 februarie discutarea cererii DNA de confirmare a redeschiderii urmaririi penale intr-un dosar in care este vizat si vicepremierul Paul Stanescu, scrie Agerpres.

iCCJ judeca o cerere de redeschidere a unui dosar pe numele vicepremierului Paul Stanescu

ACTUALIZARE 9:50 Vicepremierul Paul Stanescu spune ca va demisiona daca va deveni inculpat Vicepremierul Paul Stanescu a declarat astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie ca va demisiona din functie daca va fi inculpat in dosarul care are ca obiect deturnarea de fonduri de la Consiliul Judetean Olt. ----------- inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) dezbate, astazi, o cerere de confirmare a redeschiderii urmaririi penale intr-un dosar in care este vizat si vicepremierul Paul Stanescu.

iCCJ judeca o cerere de redeschidere a unui dosar pe numele vicepremierului Paul Stanescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) dezbate, astazi, o cerere de confirmare a redeschiderii urmaririi penale intr-un dosar in care este vizat si vicepremierul Paul Stanescu.

Paul Stanescu: Daca voi fi inculpat in acest dosar, imi voi da demisia din functia de ministru al Dezvoltarii

Paul Stanescu, vicepremier si ministru al Dezvoltarii, a anuntat joi ca va demisiona din Guvern daca va fi pus sub acuzare de DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca, joi, o cerere de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in cazul vicepremierului Paul Stanescu. Potrivit ICCJ, dosarul a fost inregistrat pe 17 ianuarie 2018, iar alaturi de Stanescu, in dosar mai apar numele lui Marian Belu Briceag, Florin Cotosman si Remus Manolache.

Paul Stanescu, la Curtea Suprema: Daca voi deveni inculpat, imi voi depune imediat demisia

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a amanat, joi, pentru 8 februarie, discutarea cererii DNA de confirmare a redeschiderii urmaririi penale intr-un dosar in care este vizat si vicepremierul Paul Stanescu. Instanta suprema a amanat procesul, deoarece celelalte persoane implicate in dosar nu au avut avocat.

Omul lui Dragnea in fata instantei. Vicepremierul Paul Stanescu: in momentul in care voi fi inculpat imi dau demisia (VIDEO)

Vicepremierul si ministrul dezvoltarii Paul Stanescu a ajuns joi dimineata in fata instantei. DNA l-a chemat pe Stanescu la Curtea Suprema pentru a i se redeschide un dosar in care fusese cercetat i.

Paul Stanescu: Voi demisiona din functia de ministru al Dezvoltarii daca voi fi inculpat in dosar

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, joi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca va demisiona din functie daca va fi inculpat in dosarul care are ca obiect deturnarea de fonduri de la Consiliul Judetean Olt, potrivit Agerpres .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )