Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liviu Dragnea, absent de pe scena politica. Ce se intampla cu liderul PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, absent de pe scena politica. Ce se intampla cu liderul PSD

Liviu Dragnea a disparut de pe scena politica, in ultima perioada. A fost marti aseara la petrecerea data in cinstea vicepremierului Marcel Ciolacu, in schimb nu a mai fost in aceste zile la. continuă pe Antena3

Catalin Ivan anunta ca il va da in judecata pe Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 13:44 Marian Neacsu: Vom analiza documentele depuse de Catalin Ivan Documentele depuse de europarlamentarul Catalin Ivan privind calitatea de membru al PSD vor fi analizate si, dupa ce vor fi coroborate cu cele care se afla la filiala Sector 1 si PSD Iasi, va fi formulat un raspuns, a declarat astazi secretarul general al partidului, Marian Neacsu. *ACTUALZIARE 11:26 Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat, astazi, ca il va da in judecata pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaratiile repetate in care afirma ca Ivan nu ar fi membru al formatiunii social-democrate. *Catalin Ivan: imi asum cu optimism si determinare statutul de social democrat &171;apartidic &187; .

Catalin Ivan anunta ca il va da in judecata pe Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 13:44 Marian Neacsu: Vom analiza documentele depuse de Catalin Ivan Documentele depuse de europarlamentarul Catalin Ivan privind calitatea de membru al PSD vor fi analizate si, dupa ce vor fi coroborate cu cele care se afla la filiala Sector 1 si PSD Iasi, va fi formulat un raspuns, a declarat astazi secretarul general al partidului, Marian Neacsu. *ACTUALZIARE 11:26 Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat, astazi, ca il va da in judecata pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaratiile repetate in care afirma ca Ivan nu ar fi membru al formatiunii social-democrate. *Catalin Ivan: imi asum cu optimism si determinare statutul de social democrat &171;apartidic &187;.

Opozitia a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 12:50 Sedinta Senatului a fost suspendata dupa ce opozitia a parasit sala in semn de protest fata de declaratia Dragnea-Tariceanu Sedinta de plen a Senatului a fost suspendata miercuri dupa ce grupurile PNL, USR si PMP au parasit sala in semn de protest fata de declaratia transmisa, in numele Parlamentului, de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu catre Departamentul de Stat al SUA privind legile justitiei. *ACTUALIZARE 12:00 Barna: USR ia in calcul depunerea unei plangeri penale impotriva lui Dragnea *ACTUALIZARE 11:41 Deputatii USR au parasit sedinta de plen a Camerei si s-au dus in birou la Liviu Dragnea -------- Deputatii PNL, USR si PMP au cerut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al forului legislativ si s-au delimitat de comunicatul pe care acesta l-a dat publicitatii impreuna cu presedintele Senatului ca replica la pozitia Departamentului de Stat al SUA privind Legile Justitiei, potrivit Agerpres.

Opozitia a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 11:41 Deputatii USR au parasit sedinta de plen a Camerei si s-au dus in birou la Liviu Dragnea Deputatii USR au parasit miercuri sedinta de plen a Camerei anuntand ca se vor duce in biroul presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, pentru a-i cere explicatii cu privire la declaratia de separare a relatiilor fata de partnerul strategic, potrivit posturilor de televiziune. -------- Deputatii PNL, USR si PMP au cerut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al forului legislativ si s-au delimitat de comunicatul pe care acesta l-a dat publicitatii impreuna cu presedintele Senatului ca replica la pozitia Departamentului de Stat al SUA privind Legile Justitiei, potrivit Agerpres.

NU in numele meu. Protest al Opozitiei in Parlament. Ce a discutat Dragnea, in biroul sau, cu deputatii USR. Liderul PSD, amenintat cu plangerea penala

Mai multi deputati de la PNL, USR si PMP s-au delimitat miercuri, in plenul Camerei, de declaratia transmisa, in numele Parlamentului, de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu catre Departamentul de Stat al SUA. Deputatii USR, cu foi pe care scrie NU in numele meu, au fost primiti de Dragnea in biroul sau, unde au discutat despre cazul reactiei la comunicatul americanilor.

Judecatorii de la inalta Curte se pronunta, miercuri, privind sechestrul impus de DNA pe averea lui Liviu Dragnea

Sechestrul asigurator pe intreaga avere a liderului PSD, Liviu Dragnea, ajunge miercuri pe masa judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Acestia se vor pronunta privind contestatia.

Scandal in Parlament: Alesii USR protesteaza la biroul lui Dragnea. Cum a reactionat liderul PSD (VIDEO)

Deputatii si senatorii USR au protestat pe holurile Parlamentului si in fata biroului lui Liviu Dragnea fata de semnarea in numele Parlamentului a raspunsului oferit de Dragnea si Tariceanu.

inalta Curte respinge contestatia lui Dragnea. Liderul PSD ramane cu sechestru pe avere

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel.

Europarlamentarul Catalin Ivan vrea sa-l dea in judecata pe Liviu Dragnea

Europarlamentarul Catalin Ivan, provenit din PSD, a anuntat, luni, ca il va da in judecata pe liderul partidului, Liviu Dragnea, pentru declaratiile repetate in care afirma ca Ivan nu ar fi membru al PSD.

Sef serviciu la Protectia Copilului din Teleorman la Curtea Suprema: Acolo la noi, domnul presedinte Liviu Dragnea era Dumnezeu. Si acum e!

Procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de mai multi fosti angajati ai Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman a fost amanat pentru data de 16 ianuarie 2018. La termenul de astazi au fost audiati doi martori. Unul dintre ei a sustinut in fata instantei ca Liviu Dragnea era Dumnezeu in Teleorman.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )