Libnet.ro
UNICEF

07:16

Oficial: Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA in dosarul Insula Belina. Ce acuzatii i se aduc vicepremierului

Antena3 Antena3,
Oficial: Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA in dosarul Insula Belina. Ce acuzatii i se aduc vicepremierului

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusa sub urmarire penala si are calitatea de suspect in dosarulInsula Belina, informeza DNA, intr-un comunicat emis vineri presei. Sevil Shhaideh,. continuă pe Antena3

Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu trecerea unor parti din insula Belina din proprietatea judetului Teleorman la o firma privata. DNA cere si avizarea urmaririi penale a Rovanei Plumb

Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, este urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu intr-un dosar care vizeaza trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si Bratul Pavel cu suprafata de 278,78 ha, respectiv 45 ha), situate in albia minora a Dunarii, din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private, in anul 2013, prin actiunea concertata a unor persoane cu functii publice. DNA cere si avizarea urmaririi penale a Rovanei Plumb, deputat PSD, in acelasi dosar, arata Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu trecerea ilegala a insulei Belina din proprietatea statului la o firma privata. DNA cere si avizarea urmaririi penale a Rovanei Plumb

Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, este urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu intr-un dosar care vizeaza trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si Bratul Pavel cu suprafata de 278,78 ha, respectiv 45 ha), situate in albia minora a Dunarii, din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private, in anul 2013, prin actiunea concertata a unor persoane cu functii publice. Directia Nationala Anticoruptie cere, de asemenea, avizarea de catre Camera Deputatilor a urmaririi penale a Rovanei Plumb, in acelasi dosar, arata DNA, intr-un comunicat.

USR cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh, urmarita penal in dosarul Belina

Uniunea Salvati Romania cere demisia vicepremierului Sevil Shhaideh, dupa ce aceasta a intrat in vizorul DNA, privind afacerea Belina.

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, urmarita penal n dosarul Belina: Liviu Dragnea a capturat statul, el este cel care a fondat un stat paralel

USR sustine intr-un comunicat de presa ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si cererea de avizare a urmarii penale impotriva Rovanei Plumb, in dosarul Belina, reprezinta dovezi ca Liviu Dragnea si-a creat, in interiorul administratiei statului, o retea personala de subordonati, care sa raspunda ordinelor si intereselor lui. Totodata, USR cere demisia lui Shhaideh din Guvernul Romaniei, pentru a nu influenta ancheta DNA din pozitia inalta pe care o detine, ca un semn de buna-credinta.

Sevil Shhaideh, urmarita penal pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 15:26 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus extinderea urmaririi penale pentru Sevil Shhaideh, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. ------ *Sevil Shhaideh, la DNA: Am fost informata ca am calitatea de suspect intr-un dosar Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca am fost informata ca are calitatea de suspect intr-un dosar.

Sevil Shhaideh, urmarita penal. Vicepremierul, la DNA: Am calitatea de suspect

Vicepremierul Sevil Shhaideh a ajuns, vineri, la sediul DNA. Stire in curs de actualizare.

Sevil Shhaideh, urmarita penal intr-un dosar de coruptie. Omul lui Dragnea si-ar pregati demisia din Guvern (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Vicepremierul Sevil Shhaideh si-ar pregati demisia din Guvernul PSD-ALDE, transmit surse guvernamentale citate de EVZ. UPDATE: La iesirea de la DNA, Sevil Shhaideh a declarat ca are calitatea de suspect.

USR cere demisia lui Sevil Shhaideh, dupa comunicatul DNA

La aproape trei ore dupa ce DNA a anuntat punerea sub urmarire penala a ministrului Sevil Shhaideh, vine si prima reactie din partea Opzitiei. USR considera ca punerea sub urmarire penala a lui Sevil.

Sevil Shhaideh, audiata la DNA! Omul lui Dragnea are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie (VIDEO, FOTO)

UPDATE: La iesirea de la DNA, Sevil Shhaideh a declarat ca are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie si ca se va folosi de toate mijloacele legale pentru a se apara. Aceasta se considera.

Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, chemata la DNA

Ministrul Dezvoltarii Regionale si vicepremierul Sevil Shhaideh este audiata, vineri dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )