Libnet.ro
UNICEF

20:30

Premierul Tudose intra in vacanta. Cine ii va tine locul la Palatul Victoria (FOTO)

B1 B1,
Premierul Tudose intra in vacanta. Cine ii va tine locul la Palatul Victoria (FOTO)

Mihai Tudose pleaca in vacanta pentru 5 zile. Astfel, atributiile premierului au fost delegate pentru perioada 11-15 vicepremierului Marcel Ciolacu, conform unei decizii publicate in Monitorul. continuă pe B1

Premierul Tudose intra in vacanta. Cine va conduce Guvernul timp de cinci zile

Premierul Mihai Tudose si-a delegat atributiile pentru perioada vacantei de Sfanta Maria vicepremierului Marcel Ciolacu, potrivit unei decizii publicate, joi, in Monitorul Oficial. Asadar, timp de cinci zile, intre 11 si 15 august, Marcel Ciolacu va conduce guvernul.

Mihai Tudose pleaca in vacanta. Cine raspunde de conducerea Guvernului in urmatoarele zile

Prim-ministrul Mihai Tudose si-a delegat atributiile pentru perioada minivacantei de Sfanta Maria vicepremierului Marcel Ciolacu, potrivit unei decizii publicate, joi, in Monitorul Oficial. Icir.

PSD ataca si bancile, dupa multinationale. Premierul Tudose: La un moment dat o sa public niste date despre banci. Stiu ca o patesc, dar o s-o fac

Premierul Mihai Tudose a anuntat, intr-un interviu pentru postul Antena 3, ca este decis sa publice, la un moment dat, unele informatii sensibile despre bancile care activeaza in Romania.

Stii bancul cu fluturele? Ti-l spune premierul Tudose!! (VIDEO)

Pentru ca el si echipa sa le-au rezolvat pe toate, premierul Mihai Tudose si-a permis sa spuna si un banc, la Antena 3. Un tip iesea dintr-o scara de bloc si a auzit o voce: Stai!S-a oprit brusc.

Premierul Tudose: La un moment dat o sa public niste date despre banci. Stiu ca o patesc, dar o s-o fac

Premierul Mihai Tudose a anuntat, intr-un interviu pentru postul Antena 3, ca este decis sa publice, la un moment dat, unele informatii sensibile despre bancile care activeaza in Romania.

Liderii sindicali ai angajatilor din penitenciare se intalnesc cu premierul Tudose pentru a negocia majorarea salariala de 15 la suta

Liderii sindicatelor din penitenciare au anuntat ca se vor intalni joi cu premierul Mihai Tudose, la solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca sa negocieze acordarea majorarii salariale de pana la 15 la suta pentru angajatii din inchisori.

Premierul Tudose: Ma deranjeaza faptul ca bancile ne fura

Premierul Mihai Tudose a anuntat posibile masuri fiscal-bugetare contra bancilor care nu platesc impozite pe profit daca nu merge cu vorba buna, precizand ca el va iesi personal si va da exemple de banci care fura din bugetul public.

Premierul Tudose sustine ca cresterea accizelor nu va ridica pretul carburantilor. in caz contrar va modifica redeventele petroliere

Premierul Mihai Tudose a sustinut, miercuri seara, ca majorarea accizelor la carburanti nu este un motiv de crestere a pretului benzinei si motorinei.

Premierul Tudose, despre seful ANRE: Parlamentul poate sa-l intrebe pe domnul, cum il cheama, Havrilet, de ce lui ii e cald, asa, de vreo trei luni, doua luni si nu a facut ce trebuie

Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri, ca Guvernul va cere Parlamentului o ancheta la ANRE pe tema situatiei din sistemul energetic, inclusiv asupra cresterilor de preturi la energia electrica inregistrate in ultima perioada.

VIDEO. Premierul Tudose, discutie despre Legea vaccinarii cu firmele de medicamente. 12 la suta dintre parinti nu sunt de acord sa-si imunizeze copiii

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, miercuri, cu firme producatoare si distribuitoare de medicamente, au declarat surse guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )