Libnet.ro
UNICEF

23:30

PSD discuta astazi situatia vicepremierului Shhaideh si a ministrului Plumb

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD discuta astazi situatia vicepremierului Shhaideh si a ministrului Plumb

Liderii PSD se reunesc, astazi, in Biroul Permanent al partidului, pentru a discuta despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh - pusa sub urmarire penala in dosarul Insula Belina - si al ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, in cazul careia DNA a cerut sesizarea Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de urmarire penala. Tot luni, ar urma sa ajunga la Parlament sesizarea procurorilor in cazul Rovanei Plumb, potrivit unei surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Senatorul social-democrat Paul Stanescu a anuntat ca PSD va discuta, luni, situatia vicepremierului Shhaideh in partid

Liderul organizatiei judetene Olt, Paul Stanescu, si senator PSD, a declarat, vineri, ca situatia vicepremierului Sevil Shhaideh, pusa sub acuzare de DNA, va fi analizata luni in partid.

Conducerea PSD, sprijin total pentru Sevil Shhaideh si Rovana Plumb / Vor fi aparate de toti membrii de partid

Conducerea PSD, reunita luni, a decis sa acorde un sprijin total pentru Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, vizate de DNA in dosarul Belina.

Dosarul Insula Belina. Pesedistii discuta soarta lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Care este pozitia majoritatii

Conducerea PSD analizeaza, luni, situatia a doi oameni - cheie ai partidului si ai Guvernului Tudose - Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ambele sunt cercetate in dosarul Belina, intomit de procurorii DNA. Unii lideri PSD, inclusiv Liviu Dragnea, sunt tentati sa le ia apararea, insistand ca dosarul intocmit de procurori este doar un atac la adresa partidului.

Nicolae Badalau, despre dosarul DNA care le vizeaza pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Discutam luni, in Biroul Permanent al PSD. Privim cu ingrijorare. Sunt ministri seriosi

Conducerea PSD va discuta luni, in Biroul Permanent, despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh si ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a afirmat, la RFI, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, potrivit News. ro. El a mai spus ca Shhaideh si Plumb sunt doi ministri foarte buni, cu experienta vasta, declarandu-se convins ca actele normative vizate de ancheta DNA au fost intocmite corect.

Badalau, despre dosarul DNA care le vizeaza pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Discutam luni, in Biroul Permanent al PSD

Conducerea PSD va discuta luni, in Biroul Permanent, despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh si ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a afirmat, la RFI, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau. El a mai spus ca Shhaideh si Plumb sunt doi ministri foarte buni, cu experienta vasta, declarandu-se convins ca actele normative vizate de ancheta DNA au fost intocmite corect.

PSD le apara pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Decizia e de sprijin total. Cei doi ministri acuzati de DNA nu-si dau demisia

Conducerea PSD a decis, luni, sustinerea vicepremierului Sevil Shhaideh si a ministrului delegat al Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat o serie de motive pentru care.

PSD le apara pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Decizia e de sprijin total

20 - Liderii PSD s-au reunit in Biroul Permanent al partidului si au decis sa le sustina total pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Liderul Grupului PSD din Camera Deputatilor, Ioan Munteanu, a.

VIDEO Kelemen Hunor evita sa anunte cum va vota UDMR in cazul ministrului Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina

Presedintel UDMR, Kelemen Hunor a reiterat ca este prematur sa anunte cum va vota formatiunea pe care o conduce in cazul ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina.

Prima reactie a PSD, dupa ce vicepremierul Sevil Shhaideh este urmarit penal: Suntem stupefiati! E un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea

Prima reactie a PSD dupa ce vicepremierul Sevil Shhaideh a fost chemata vineri la DNA, unde i s-a adus la cunostinta faptul ca are calitatea de suspect intr-un dosar de coruptie. Suntem.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )