Libnet.ro
UNICEF

21:30

Atac mizerabil al unui lider PNL dupa moartea psihologului Hanibal Dumitrascu

Antena3 Antena3,
 Atac mizerabil al unui lider PNL dupa moartea psihologului Hanibal Dumitrascu

Adrian Ionica, vicepresedinte PNL Prahova si consilier judetean a trecut in week-end cu vederea ca este persoana publica si s-a dezlantuit pe Facebook cu mesaje pline de ura comentand la un articol care. continuă pe Antena3

Din pacate, dupa moartea Ionelei Prodan secretul TERIBIL a iesit la iveala: Este vorba despre...

Partenerul de viata al Ionelei Prodan, Toni Antohi, a luat o hotarare radicala dupa moartea artistei. Barbatul vrea sa plece din casa in care a locuit cu interpreta de muzica populara. Cei doi s-au.

Primul lider PNL care se distanteaza de Orban: Nu s-a consultat n partid; nu sunt adeptul unor astfel de plngeri penale / Cu cine spune Orban ca s-a consultat: Mi-au deschis ochii

Prim-vicepresedintele PNL Ilie Bolojan a declarat vineri ca liderul liberalilor, Ludovic Orban, nu s-a consultat in partid privind plangerea penala la adresa premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea si ca el personal nu este de acord cu acest demers. Presedintele PNL a afirmat, la randul sau, ca s-a consultat cu cativa apropiati care au cunostinte de Drept si ca aceasta plangere nu are legatura cu presedintele Iohannis.

Planul secret al caderii Guvernului. Lider PNL: Ludovic Orban, premier!

Prim-vicepresedintele PNL Bucuresti, Marius Vintila, a declarat, vineri, la Punctul de intalnire ca daca premierul Viorica Dancila va pleca din functia de premier, liberalii sunt pregatiti sa vina cu un.

O noua veste trista a lovit ca un traznet dupa MOARTEA Ionelei Prodan: Este vorba de IUBITUL indragitei artiste...

A trecut mai bine de o luna de cand Ionela Prodan, s-a stins din viata, la varsta de 70 de ani, dupa o crunta lupta cu cancerul la pancreas. Artista a fost plansa cu lacrimi amare de fiicele sale, dar.

Demisia lui Ludovic Orban, ceruta din interiorul PNL: Dupa un sir de gafe, partidul este intr-o situatie limita

Liberalul Viorel Catarama a cerut demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului acuzandu-l ca a dus partidul intr-o situatie limita care va fi aspru sanctionata la vot. Reactia acestuia vine dupa ce pe.

Demisia lui Ludovic Orban, ceruta din interiorul PNL: Dupa un sir de gafe, partidul este intr-o situatie limita (VIDEO)

Liberalul Viorel Catarama a cerut demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului acuzandu-l ca a dus partidul intr-o situatie limita care va fi aspru sanctionata la vot. Reactia acestuia vine dupa ce pe.

Reactia PNL, dupa aparitia imaginilor cu Toby, cainele care ar fi fost abandonat la sediul partidului

Reprezentantii PNL au reactionat, dupa ce a aparut informatia ca Toby, cainele folosit de Ludovic Orban intr-un spot de campanie, este tinut legat intr-un tarc, la sediul partidului. Acestia au precizata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )