Libnet.ro
UNICEF

17:46

Catarama depune plangere penala pe numele lui Ludovic Orban si al altor 15 liberali din conducerea PNL

Adevărul Adevărul,
Catarama depune plangere penala pe numele lui Ludovic Orban si al altor 15 liberali din conducerea PNL

Fostul prim-vicepresedinte al PNL Sector 2 Viorel Catarama a anuntat ca va depune plangere penala pe numele liderului PNL Ludovic Orban si al altor 15 liberali din forurile de conducere ale formatiunii, pe motiv ca au incercat excluderea sa din partid si au falsificat rezultatul votului privind nominalizarea viitorului premier propus de PNL, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Acuzatii de falsificare a votului la varful PNL. Catarama, plangere penala pe numele lui Ludovic Orban si a altor 15 liberali

Viorel Catarama depune plangere penala pe numele liderului PNL Ludovic Orban si a altor 15 liberali. Acesta acuza ca a fost falsificat votul pentru nominalizarea viitorului premier propus de liberali, dar si.

Plangere penala depusa impotriva lui Ludovic Orban si altor 15 liberali

Viorel Catarama a anuntat ca va depune o plangere penala impotriva liderului PNL Ludovic Orban si a altor 15 membri din forumurile de conducere ale formatiunii. Aceta ii acuza ca au incercat excluderea sa.

Ludovic Orban : Este o ineptie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat astazi ca este o ineptie eventualul demers de suspendare din functie a sefului statului pentru inalta tradare, anuntat de liderul social-democratilor, sustinand ca Liviu Dragnea isi doreste sa scape de inchisoare.

Ludovic Orban:Am ncurajat membrii si simpatizantii PNL sa participe la mitingul de pe 10 august

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, ii incurajeaza pe membrii si simpatizantii PNL sa participe la mitingul anti-PSD din 10 august, transmite Agerpres.

Ludovic Orban joaca in LA PIOVRA, varianta romaneasca: PSD, aceasta CARACATITA post-comunista controlata prin mijloace STALINISTE!

Liderul PNL, Ludovic Orban, preia mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru liberali. Orban i-a indemnat, sambata, pe colegii sai din partid la unitate, spunand ca PNL este singurul partid care se.

Ludovic Orban: Trebuie sa fim uniti. Cine nu vine alaturi de noi in batalia cu PSD, le face un serviciu

Ludovic Orban i-a indemnat pe liberali la unitate, in cadrul Consiliului National de sambata, spunand ca PNL este singurul partid care se poate bate cu PSD. Liderul PNL a adresat o invitatie celor sunt impotriva social-democratilor sa se alature luptei impotriva formatiunii conduse de Liviu Dragnea.

Ludovic Orban: Trebuie sa fim uniti. Cine nu vine alaturi de noi in batalia cu PSD le face un serviciu

Ludovic Orban i-a indemnat pe liberali la unitate, in cadrul Consiliului National de sambata, spunand ca PNL este singurul partid care se poate bate cu PSD. Liderul PNL a adresat o invitatie celor sunt impotriva social-democratilor sa se alature luptei impotriva formatiunii conduse de Liviu Dragnea.

Ludovic Orban: Cine nu vine alaturi de noi n batalia politica nseamna ca face un serviciu PSD

Ludovic Orban i-a indemnat pe liberali la unitate, in cadrul Consiliului National de sambata, spunand ca PNL este singurul partid care se poate bate cu PSD. Liderul PNL a adresat o invitatie celor care sunt impotriva social-democratilor sa se alature luptei impotriva formatiunii conduse de Liviu Dragnea.

Catarama a facut plngere penala pe numele lui Orban si a 15 liberali

Viorel Catarama anunta ca va depune plangere penala pe numele liderului PNL Ludovic Orban si a altor 15 liberali, din forurile de conducere ale formatiunii, pe motiv ca au incercat excluderea sa din partid si au falsificat rezultatul votului privind nominalizarea viitorului premier propus de PNL, transmite Mediafax.

Lovitura teribila primita de Ludovic Orban: Decizia de excludere din PNL a lui Viorel Catarama este NULA

Comisia de arbitraj a PNL Bucuresti a stabilit ca decizia de excludere a lui Viorel Catarama din partid este nula, avand in vedere ca mai multe puncte din statutul partidului nu au fost respectate, inclusiv.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )