Libnet.ro
UNICEF

22:45

DE COMISIILE PARLAMENTARE DE SPECIALITATE: Marian Neacsu - avizat pentru functia de vicepresedinte ANRE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE COMISIILE PARLAMENTARE DE SPECIALITATE: Marian Neacsu - avizat pentru functia de vicepresedinte ANRE

Comisiile pentru energie, industrii si economica ale Camerei Deputatilor si Senatului au dat aviz, astazi, ca Marian Neacsu sa ocupe functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), avizul fiind dat fara ca acesta sa fie prezent. continuă pe Ziarul Bursa

Marian Neacsu, validat pentru functia de vicepresedinte al ANRE

Parlamentul l-a validat, astazi, pe Marian Neacsu pentru a ocupa functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

De la morarit, furajare si politica la energie: Controversele numirii lui Marian Neacsu de la Pro Romania in functia de vicepresedinte al ANRE

Un aranjament intre PSD si Pro Romania ii va aduce politicianului Marian Neacsu un mare beneficiu: numirea in functia de vicepresedinte, acum vacanta, al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei. Teoretic, conform legii, pentru acest post ar fi trebuit sa indeplineasca mai multe conditii, printre care si cea de a avea experienta in functii de conducere de cel putin 5 ani in domeniul energetic. in schimb, Neacsu are ceva experienta in morarit si panificatie. Neacsu este specializat si in tehnici superioare de nutritie a animalelor. in rest, multa politica.

Marian Neacsu, validat de comisiile parlamentare pentru functia de vicepresedinte ANRE, fara niciun fel de audiere

Fostul secretar general al PSD Marian Neacsu, membru al Pro Romania, a primit, in comisiile de specialitate ale Parlamentului, raport de validare pentru functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea in domeniul Energiei ANRE), ceilalti doi candidati fiind respinsi. Decizia a fost luata fara ca vreunul dintre candidati sa fie audiat.

Omul lui Ponta, Marian Neacsu, specialist in furaje si nutritia animalelor, VOTAT vicepresedinte al ANRE

Marian Neacsu, omul lui Victor Ponta, a fost votat, miercuri, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) in comisiile reunite din Parlament. Specialist in furaje si.

Marian Neacsu, sustinut de PSD pentru functia de vicepresedinte al ANRE

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacsu, in prezent membru al PRO Romania, va fi sustinut de PSD in Parlament pentru functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), a anuntat, astazi, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

PSD il sustine pe Marian Neacsu de la Pro Romania pentru functia de vicepresedinte al arbitrului pietei Energiei

Plecat la Pro Romania dupa ce a fost exclus din PSD anul trecut, Marian Neacsu este sustinut acum de social-democrati pentru functia de vicepresedinte al ANRE. Decizia le-a fost anuntata pesedistilor de Marcel Ciolacu, nefiind insa primita cu mare entuziasm de toti parlamentarii partidului.

Marian Neacsu a fost ales vicepresedinte ANRE

Fostul secretar general al PSD Marian Neacsu, membru al Pro Romania, a fost votat miercuri, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea in domeniul Energiei ANRE).

Liliana Turoiu a primit aviz pozitiv la propunerea de numire pentru functia de director al ICR Bruxelles

Plenul reunit al Comisiei pentru cultura si media si al Comisiei de politica externa din Senatul Romaniei a avizat pozitiv astazi, 25 iunie 2019, propunerea de numire a doamnei Liliana Turoiu pentru functia de.

Cei trei candidati pentru functia de Avocat al Poporului, validati

Comisiile juridice ale Parlamentului i-au validat, miercuri, pe cei trei candidati pentru functia de Avocat al Poporului. Plenul Parlamentului urmeaza sa decida, tot astazi, prin vot cine va fi ales Avocat al Poporului.

Tariceanu: Renate Weber, candidatul ALDE pentru functia de Avocat al Poporului

Grupurile parlamentare ale ALDE din Senat si Camera Deputatilor au desemnat-o luni pe Renate Weber drept candidat pentru functia de Avocat al Poporului, a anuntat presedintele formatiunii, Calin Popescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )