Libnet.ro
UNICEF

00:06

DEMISIA momentului in POLITICA! VIORICA DANCILA a luat decizia neasteptata

B1 B1,
DEMISIA momentului in POLITICA! VIORICA DANCILA a luat decizia neasteptata

Iulian Cliseru a fost eliberat la cerere din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Competente de Reglementare a Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra ACROPO). continuă pe B1

Viorica Dancila se intoarce la scoala

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta luni la Craiova, pentru a participa la festivitatea de incepere a anului universitar, sustin surse politice pentru Adevarul. Presedintele Klaus Iohannis a ales.

Viorica Dancila, desprece le-a spus liderilor de la Bruxelles: Discutia despre incalcarea statului de drept in Romania e o tema falsa

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi, lainceputul sedintei de Guvern, desprediscutiile pe care le-a avut cu grupurile politice din Parlamentul European. Dancila a precizat ca discutia.

Niciun SUNET, nicio GAFA! Viorica Dancila, FILM MUT si la Bruxelles! VIDEO - Noroc bun la citit pe buze!

Niciun sunet, nicio gafa! Este solutia de criza gasita de Guvernul Romaniei, care ne mai prezinta un film mut. in rolul principal, nimeni-alta decat sefa Executivului, Viorica Dancila. Si cum vorba.

Surse: Viorica Dancila merge la deschiderea anului universitar intr-un fief al PSD

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta maine la Craiova pentru a participa la festivitatea de incepere a anului universitar, sustin surse politice pentru Adevarul. Presedintele Klaus Iohannis a ales UniversitateaTehnica Gheorghe Asachi din Iasi.

Ce gafa au in comun Viorica Dancila si Dacian Ciolos

Fostul premier tehnocrat, Dacian Ciolos, a vorbit pe 11 august despre interventia Jandarmeriei la mitingul diasporei, facand insa aceeasi gafa de exprimare ca actualul premier Viorica Dancila. incercand sa faca referire la persoanele lovite in Piata Victoriei, Ciolos a spus, intr-o emisiune televizata, protestanti si nu protestatari cum era corect.

Ce au in comun Viorica Dancila si Dacian Ciolos? Au facut aceeasi greseala

Viorica Dancila a fost extrem de criticata in presa pentru gafa de la Bruxelles, in care a spus protestanti in loc de protestatari. Greseala a fost semnalata de europarlamentarul.

Viorica Dancila nu va fi anchetata pentru tradare. Prima reactie din PSD

Viorica Dancila nu va fi anchetata pentru tradare. DIICOT a clasat dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare,.

Veste buna pentru milioane de romani. Ce i-a cerut premierul Viorica Dancila ministrului de finante, Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sa elaboreze un proiect de act normativ care sa ajusteze unele prevederi legale in raport cu situatia existenta si sa.

Dosarul care o viza pe Viorica Dancila, inchis de DIICOT

DIICOT a clasat dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare, in legatura cu memorandumul privind mutarea Ambasadei.

Viorica Dancila scapa de acuzatia de inalta tradare. DIICOT a clasat dosarul pe motiv ca fapta nu exista

Procurorii DIICOT au clasat dosarul privind presupuse fapte de inalte tradare savarsite de premierul Viorica Dancila, deschis ca urmare a unei plangeri a lui Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )