Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dragnea, intrevedere cu o delegatie chineza: Ce ne pregateste cea mai mare NATIE a lumii

B1 B1,
Dragnea, intrevedere cu o delegatie chineza: Ce ne pregateste cea mai mare NATIE a lumii

Liviu Dragnea a avut, marti, o intrevedere cu o delegatie parlamentara chineza, condusa de Cao Jianming, vicepresedinte al Comitetului Permanent al Adunarii Nationale Populare chineze, anunta Camera. continuă pe B1

Studiu: Lipsa talentelor, cea mai mare amenintare pentru business

Peste 71% dintre liderii din Europa Centrala si de Est vad in lipsa talentelor cea mai mare amenintare pentru business, potrivit unui studiu al organizatiei Worldcom PR Group.

Imagini revoltatoare filmate in cea mai mare piata din Bucuresti

Un copil a murit, sute de oameni ajung la urgente din cauza pericolelor din farfurie, dar siguranta alimentelor din magazine, restaurante sau piete NU este inca o urgenta pentru autoritatile din Romania.

Faze tari:Robotul care construieste cu 1.000 de caramizi pe ora ar putea rezolva cea mai mare problema a unei industrii foarte importante; Omul care transforma gunoiul n arta; Cum a murit Hitler? Dupa analizarea craniului si a dintilor dictatorului, spec

Omul care transforma gunoiul in arta. Valentin Nicolae are 34 de ani si nu este un artist de profesie. Nici macar nu se recomanda a fi. Un papagal face senzatie pe internet, dupa ce a invatat sa foloseasca asistentul virtual Alex. Un papagal din Statele Unite nu are nevoie ca altcineva sa-i aprinda lumina in camera. Se descurca.

Cea mai mare piata agroalimentara din municipiu a fost dotata cu un sistem de supraveghere video. Cat a costat

Primaria a achizitionat un sistem de supraveghere video pentru Piata Obor. Imaginile vor fi monitorizate de Politia Locala.

Cea mai veche uzina a Brasovului, la un pas de colaps. Roman SA nu are niciun contract incheiat in acest an

Roman SA, cea mai mare uzina din istoria Brasovului, nu are niciun contract incheiat in 2018. Compania spera sa obtina comenzi din Pakistan. Conducerea uzinei spune ca piata din Romania este inaccesibila din cauza conditiilor impuse la licitatii.

Cea mai scumpa sticla de whisky din istorie a fost vanduta

O sticla rara de whisky Macallan s-a vandut, vineri, cu 1,1 milioane de dolari la Hong Kong, aceasta fiind cea mai mare suma cu care a fost cumparata vreodata, la o licitatie, o astfel de bautura. Anterior.

Numai de bine. Cea mai mare licitatie de flori din lume. Locul unde florile se transforma in bani

V-ati intrebat vreodata de unde provin florile pe care le cumparati? Sau de ce au ajuns sa aiba un anumit pret? Cum ajunge in Romania o floare din Africa de Sud sau din Israel? Totul trece pe la Bursa din.

Si-a pierdut cea mai buna prietena in atentatul din Manchester. Declaratiile cutremuratoare ale unui adolescent de 16 ani: Daca m-as putea intoarce in timp, as schimba totul

O seara care se anunta a fi cea mai distractiva s-a transformat in cosmar. Au mers sa-si asculte live cantareata preferata, insa visul frumos s-a stins destul de repede. Adam Lawler, in varsta.

Adriana Iliescu, la un pas sa-si piarda titlul de cea mai batrana mama. O femeie de 70 de ani este pe punctul sa-i ia locul

O femeie de 70 de ani pretinde ca este insarcinata in sase luni cu cel de-al optulea copil. Daca va da nastere, Maria de la Luz, din Mazatlan, Mexic va deveni cea mai batrana mama din lume, luand locul.

Un nou record in piata auto: aprilie a fost cea mai buna luna din ultimii 9 ani

Piata auto din Romania a depasit in aprilie cifra de 15. 800 de unitati, fiind cea mai buna luna din ultimii 9 ani, ceea ce face ca volumul total al vanzarilor dupa 4 luni sa ajunga la 51. 853 unitati, cu 27,8% mai mult decat in aceeasi perioda a anului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )