Libnet.ro
UNICEF

17:30

Emanuel Ungureanu: Exista suspiciuni ca mai multe institutii ar fi fost implicate in traficul de organe

Antena3 Antena3,
Emanuel Ungureanu: Exista suspiciuni ca mai multe institutii ar fi fost implicate in traficul de organe

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, sustine ca exista suspiciuni ca mai multe institutii ar fi fost implicate in traficul de organe si ca va ce. continuă pe Antena3

Emanuel Ungureanu, lista tulburatoare de suspecti in traficul cu organe: institutii de rang inalt

Vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, Emanuel Ungureanu USR), depune interp.

Audi cheama in service 127.000 de masini: nemtii au fost prinsi ca au folosit un soft de manipulare a emisiilor pe mai multe modele

Audi va trebui sa cheme in service un numar de 127. 000 de masini, dupa ce autoritatile germane au descoperit ca mai multe modele ale constructorului au folosit un soft de pacalire a emisiilor de oxid de azot, potrivit automarket. ro.

Incendiu puternic intr-un bloc de locuinte. Mai multe persoane au fost gasite inconstiente

Unincendiude proportii a avut locintr-un bloc din municipiul Botosani. Cinci persoane au fost intoxicate cu fum, iar peste 30 de oameni, printre care si patru copii, au fost evacuati. Trei.

Gerul face victime. Mai multe persoane au suferit hipotermii, iar doi oameni au murit

Mai multe persoane, printre care si o adolescenta, au suferit hipotermii din cauza vremii reci. Doua persoane din raioanele Falesti si Anenii Noi au fost gasite in strada in stare de inconstienta. Pacientii fiind in stare extrem grava au decedat in drum spre spital, transmite IPN.

ICCJ a anulat mai multe probe din dosarul Romgaz si a cerut DIICOT sa precizeze daca mentine decizia de trimitere in judecata sau solicita restituirea cauzei

ICCJ a decis luni ca rechizitoriul DIICOT in dosarul Romgaz, in care au fost trimisi in judecata, printre altii, fostul ministru Adriean Videanu si omul de afaceri Ioan Nicolae, are mai multe nereguli din punct de vedere legal, considerand nule numeroase convorbiri telefonice si exclluzand din materialul probator raportul de expertiza financiar-contabila judiciara, precum si declaratiile expertilor contabili.

ACCIDENT AVIATIC! Mai multe persoane AU MURIT! DETALII de ultim moment

ACCIDENT AVIATIC! Mai multe persoane AU MURIT! Autoritatile sunt in ALERTA! DETALII de ultim moment Un teribil accident aviatic a avut loc, in urma caruia mai multe persoane si-au pierdut.

Cod galben pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit pana marti dimineata atentionarea nowcasting Cod galben de vant puternic, valabila in mai multe localitati din judetele Constanta si.

Turcia a lansat mai multe rachete asupra unui oras din Siria

Avioanele turce au lansat mai multe rachete asupra orasului sirian Afrin, aflat sub control kurd. Aceasta actiune ar putea provoca tensiuni intre Statele Unite si Turcia deoarece rebelii kurzi din nordul.

Facebook si Instagram au picat. Cele doua site-uri si aplicatiile acestora au fost inaccesibile timp de mai multe minute

Reteaua sociala Facebook a fost inaccesibila timp de cateva minute din cauza unor defectiuni tehnice. Mai multi utilizatori au raportat aceasta problema, pagina de start a site-ului afisand un mesaj de eroare. Nici aplicatiile de mobil nu au functionat.

Barbatul din Bistrita dat disparut cu mai multe zile in urma, gasit fara suflare

Trupul neinsufletit al barbatului din comuna Salva, judetul Bistrita, Nasaud, a fost gasit plutind pe raul Somesul Mare, la circa zece kilometri de locuinta sa. Barbatul de 66 de ani fusese dat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )