Libnet.ro
UNICEF

16:30

Eugen Teodorovici a fost ales vicepresedinte al BERD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eugen Teodorovici a fost ales vicepresedinte al BERD

Ministrul roman al Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost ales drept unul dintre cei doi vicepresedinti ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), a anuntat, astazi, ministerul de resort. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici a fost ales vicepresedinte al BERD

Ministrul roman al Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost ales drept unul dintre cei doi vicepresedinti ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD).

Eugen Teodorovici, ales intr-o functie importanta in Uniunea Europeana

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost ales vicepresedinte al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), mandatul acestuia va incepe in luna mai si se va incheia in 2020, a.

Eugen Teodorovici, despre controale facute de ANAF: Au fost actiuni importante pentru companiile mari

Eugen Teodorovici a vorbit duminica seara despre controare pe care ANAF le-a inceput. Ministrul de finante sustine ca institutia a demarat doua actiuni pentru marile companii, una dintre ele si la.

Rovana Plumb si Eugen Teodorovici au aflat de la constructori de ce nu se fac la timp autostrazile

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, si Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, s-au intalnit joi, la sediul Ministerului Transporturilor, cu reprezentantii celor mai importante companii de constructii ce activeaza in domeniul infrastructurii rutiere.

Ambasadorul Luca Niculescu a fost ales presedinte al Grupului Ambasadorilor Francofoni din Franta

Ambasadorul Romaniei in Franta, Luca Niculescu, a fost ales, miercuri, presedinte al Grupului Ambasadorilor Francofoni din Franta GAFF), care reuneste peste 40 de ambasadori din state si guverne membre,.

Doina Pana, vicepresedinte PSD, despre afirmatiile lui Teodorovici: A fost nefericita iesirea dumnealui, a gresit politic

Vicepresedintele PSD Doina Pana a declarat ca ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a gresit din punct de vedere politic cand a spus ca nu ar trebui modificata OUG 114, pentru eliminarea taxei de 2% pentru companiile din energie, afirmatie care l-a nemultumit pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, noteaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )