Libnet.ro
UNICEF

12:15

Iordache o critica pe Corina Cretu: Trebuia sa astepte o discutie in partid inainte sa-si anunte candidatura la europarlamentare; Nu am mai vazut un comisar sa atace propriul Guvern

B1 B1,
Iordache o critica pe Corina Cretu: Trebuia sa astepte o discutie in partid inainte sa-si anunte candidatura la europarlamentare; Nu am mai vazut un comisar sa atace propriul Guvern

Florin Iordache, vicepresedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, a criticat-o pe Corina Cretu, comisarul european pentru dezvoltare regionala, si a spus ca aceasta trebuia sa astepte o discutie in interiorul. continuă pe B1

Florin Iordache o ataca pe Corina Cretu pe tema candidaturii la Parlamentul European

Vicepresedintele PSD Florin Iordache s-a aratat deranjat de modul in care Corina Cretu, comisar european, a criticat guvernul si de faptul ca aceasta a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile europarlamentare, avand o oferta de la partidul lui Victor Ponta.

Florin Iordache o critica pe Corina Cretu. Nu am mai vazut comisar european care sa isi atace propriul Guvern

Vicepresedintele PSD Florin Iordache a criticat-o pe Corina Cretu pentru ca a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile europarlamentare si ca are o oferta de la partidul lui Victor Ponta. M-a deranjat.

Corina Cretu a anuntat ca VA CANDIDA la europarlamentare: Pe listele carui partid va aparea

Comisarul european Corina Cretu a anuntat, vineri, ca va candida la alegerile europarlamentare. Aceasta a precizat ca nu se va inscrie in cursa electroala din partea PSD, ci ca are o oferta de la Victor Ponta,.

Schimb de replici acide intre Corina Cretu si Rovana Plumb: Probabil nu a primit aprobare de la partid / Doamna comisar ar trebui sa explice...

Comisarul european Corina Cretu a declarat, miercuri, ca a facut foarte multe lucruri pentru evitarea dezangajarii europene, precizand ca probabil, ministrul Rovana Plumb nu a amintit, in conferinta sa de.

Corina Cretu spune ca ar vrea sa candideze la alegerile europarlamentare si ca ia in considerare propunerea facuta de Victor Ponta

Comisarul european Corina Cretu a declarat, vineri seara, la Digi24, ca ar vrea sa candideze la alegerile europarlamentare din acest an si ca ia in considerare propunerea pe care i-a facut-o in acest sens Victor Ponta, liderul Pro Romania. Daca nu mai sunt dorita intr-un loc, ce sa fac? Sa ma duc in munti la 50 de ani?, a spus Corina Cretu despre criticile care ii sunt aduse din PSD.

CORINA CRETU VA PARTICIPA LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Am o singura oferta publica la ora actuala, de la domnul Ponta

Comisarul european Corina Cretu a declarat ieri ca va candida la alegerile europarlamentare, iar deocamdata are oferta de la partidul lui Victor Ponta de a candida pe listele Pro Romania.

Corina Cretu confirma ca autoritatile locale pot deveni beneficiari ai banilor europeni pentru constructia spitalelor regionale. Conditia: Guvernul sa solicite acest lucru Comisiei Europene

Cele 3 spitale regionale pot fi finantate din fonduri europene in perioada curenta de programare, afirma comisarul european Corina Cretu intr-un raspuns la o interpelare pe aceasta tema formulata de europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu, in care arata, de asemenea, ca Guvernul roman nu a depus pana acum niciun proiect si nu a finalizat vreu studiu de fezabilitate, lucruri asteptate de Comisia Europena. Corina Cretu confirma, in scrisoare, ca autoritatile locale pot deveni beneficiari ai banilor europeni pentru constructia spitalelor regionale asa cum a solicitat CJ Cluj), in locul Ministerului Sanatatii, conditia fiind aceea ca Guvernul sa solicite acest lucru Comisiei Europene.

Comisarul european Corina CRETU, mesaj DUR catre PSD: DEZASTRU in absorbtia banilor UE pentru combaterea somajului (FOTO)

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a publicat graficul care arata rata de absorbtie a fondurilor UE destinate combaterii somajului tinerilor intre 18 si 25 de ani, pe tari, la nivelul.

Corina Cretu: Comisia Europeana considera ca nu se justifica propunerea Guvernului de realizare a unui metrou subteran pana la aeroport

Comisia Europeana are in analiza extinderea liniei de metrou Berceni-Pipera, de la Gara de Nord pana la Ikea, tronson care urmeaza sa fie aprobat in ianuarie, a declarat Corina Cretu. in schimb, comisarul.

Corina Cretu, despre invitatia lui Ponta de a candida din partea Pro Romnia: Daca nu mai sunt dorita ntr-un loc, ce sa fac? Sa ma duc n munti?

Corina Cretu a explicat vineri seara la Digi24 ca nu a primit nicio propunere publica de a candida pe listele PSD la europarlamentare, subliniind ca nu-i place cand vorbim in particular si in public spunem ca nu am discutat, iar pana la urma Ponta e PSD. Explicatiile vin dupa ce aceasta a declarat ca isi doreste sa candideze la europarlamentare, dar singura propunere publica a venit din partea Pro Romania.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )