Libnet.ro
UNICEF

15:15

Rovana Plumb a fost aleasa vicepresedinte al grupului socialistilor din Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb a fost aleasa vicepresedinte al grupului socialistilor din Parlamentul European

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a fost aleasa miercuri vicepresedinte in cadrul grupului politic al socialistilor europeni SD) din Parlamentul European. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb, aleasa vicepresedinte al grupului socialistilor din Parlamentul European

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a fost aleasa, miercuri, intr-un post de vicepresedinte al grupul.

Adrian Tutuianu, dupa ce fiul Rovanei Plumb a fost ales vicepresedinte al PSD Dambovita: Organizatia a devenit o afacere de famiglie. Mamitica ii construieste lui Goe un viitor

Fostul lider al PSD Dambovita Adrian Tutuianu, exclus anul trecut din partid, acuza ca PSD Dambovita a devenit o afacere de famiglie, dupa alegerea fiului Rovanei Plumb in functia de vicepresedinte al organizatiei: Cum ar veni, mamitica ii construieste lui Goe un viitor.

Rovana Plumb, aleasa vicepresedintele grupului social-democratilor in Parlamentul European: Voi lupta pentru reducerea saraciei si locuri de munca decente

Rovana Plumb a fostaleasa vicepresedintele grupului social-democratilor in Parlamentul European. Sunt onoarata de sustinerea colegilor pei din PSD, cat si colegilor familiei politice din care facem.

Rovana Plumb a fost reconfirmata in fruntea PSD Dambovita: Asa mi se pare democratic

Rovana Plumb, aleasa europarlamentar pe lista PSD in 26 mai, a anuntat, luni seara, ca si-a depus mandatul in cadrul Comitetului Executiv Judetean, iar colegii sai din organizatie au reconfirmat-o ca.

Nepotism la cel mai inalt nivel. Rovana Plumb si-a instalat fiul in functia de vicepresedinte al organizatiei Dambovita

Liderul social-democratilor damboviteni, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca si-a depus mandatul in cadrul Comitetului Executiv Judetean, in care s-a facut analiza rezultatelor de la alegerile europarlamentare, iar colegii sai din organizatie au reconfirmat-o ca presedinta a PSD Dambovita.

Carmen Tocala, fost presedinte al FR Baschet, prima femeie aleasa vicepresedinte al FIBA Europe

Carmen Tocala, fost presedinte al FR Baschet, a fost aleasa, luni, in cadrul sedintei Board-ului FIBA Europe, in functia de vicepresedinte al forului continental. Tocala este prima femeie din istoria federatiei europene care ocupa aceasta functie. Sunt foarte fericita!, a declarat Carmen Tocala, potrivit News. ro.

Rovana Plumb, sustinere pentru Dancila: ,,Premierul sa fie si presedintele partidului

Presedinta PSD Dambovita, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targov.

Rovana Plumb: Organizatia Dambovita o sustine pe Viorica Dancila la conducerea PSD

Presedinta PSD Dambovita, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca organizatia o sustine pe Viorica Dancila la conducerea PSD. Din punctul meu de vedere,.

Sofer roman a ajuns de rasul internetului. Cum a fost surprins pe o autostrada din Ungaria (FOTO)

Un sofer roman a ajuns de rasul internetului, dupa ce a fost surprins pe o autostrada din Ungaria. Barbatul a fost fotografiat circuland pe Autostrada M7, tractand o platforma incarcata pana la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )