Libnet.ro
UNICEF

21:32

Nepotism la cel mai inalt nivel. Rovana Plumb si-a instalat fiul in functia de vicepresedinte al organizatiei Dambovita

Adevărul Adevărul,
Nepotism la cel mai inalt nivel. Rovana Plumb si-a instalat fiul in functia de vicepresedinte al organizatiei Dambovita

Liderul social-democratilor damboviteni, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca si-a depus mandatul in cadrul Comitetului Executiv Judetean, in care s-a facut analiza rezultatelor de la alegerile europarlamentare, iar colegii sai din organizatie au reconfirmat-o ca presedinta a PSD Dambovita. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb a fost reconfirmata in fruntea PSD Dambovita: Asa mi se pare democratic

Rovana Plumb, aleasa europarlamentar pe lista PSD in 26 mai, a anuntat, luni seara, ca si-a depus mandatul in cadrul Comitetului Executiv Judetean, iar colegii sai din organizatie au reconfirmat-o ca.

Rovana Plumb, sustinere pentru Dancila: ,,Premierul sa fie si presedintele partidului

Presedinta PSD Dambovita, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targov.

Rovana Plumb: Organizatia Dambovita o sustine pe Viorica Dancila la conducerea PSD

Presedinta PSD Dambovita, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca organizatia o sustine pe Viorica Dancila la conducerea PSD. Din punctul meu de vedere,.

Adina Florea a obtinut cel mai mare punctaj dintre candidatii pentru sefia Sectiei de ancheta Procurorul Pirlog a primit un punctaj final de 3,25

Adina Florea a obtinut cel mai mare punctaj la interviul sustinut marti, la CSM, pentru functia de procuror-sef al Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ). Potrivit tabelului de clasificare a candidatilor, aceasta a obtinut 9,86 de puncte, fiind urmata de Sorin Eugen cu un punctaj de 8,85 si de Bogdan Pirlog, care a obtinut 3,25, potrivit CSM. Vezi in text declaratiile candidatilor la interviurile sustinute marti.

Adina Florea a obtinut cel mai mare punctaj la interviul pentru sefia SIIJ

Adina Florea a obtinut cel mai mare punctaj la interviul sustinut marti, la CSM, pentru functia de p.

BERD: Compania de tehnologie din Romania UiPath, cel mai interesant exemplu de investitie

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), prin intermediul a 15 fonduri de capital de risc, a investit in circa 170 de firme din Europa Centrala, iar cel mai interesant exemplu a fost succesul extraordinar al companiei de tehnologie din Romania UiPath, a declarat Jurgen Rigterink, prim-vicepresedinte al BERD, recent, la un forum la Londra.

Cel mai mare parc din Tandarei va fi modernizat cu 70.000 de euro

Cel mai mare parc din orasul Tandarei va fi modernizat cu 70. 000 de euro, investitie ce va fi demarata prin intermediul Grupului de Actiune Locala. Parcul Ialomita are o suprafata de peste 3 hectare si reprezinta cea mai mare suprafata de spatiu verde din localitate.

Salvini: Italia vrea sa fie cel mai solid partener al SUA, intr-o perioada in care institutiile europene sunt fragile

Italia este cel mai de incredere partener al Statelor Unite din Europa, a sustinut vicepremierul italian Matteo Salvini, dornic sa proiecteze imaginea unui om de stat puternic in timpul unei vizite la Washington, relateaza Reuters.

Trump imigratie. Cel mai mic copil, un rom din Romania, avea 4 luni cand a fost separat de familie

Constantin, un bebelus de numai 4 luni, pare a fi cel mai mic copil care a fost despartit de parinti.

Ion Tiriac le da CLASA! Federer, Nadal si Djkovic, la un loc, NU au averea lui: Acesta este cel mai bogat sportiv din istorie! Detalii PICANTE despre cum s-a imbogatit romanul

Presa croata i-a facut un portret nu tocmai magulitor lui Ion Tiriac, considerat cel mai bogat sportiv al tuturor timpurilor si a carui avere a trecut pragul de 1 miliard de euro. Acesta este cel mai bogat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2031 seconds )